Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EraniS

Invoice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o uzasadnienie swojej wypowiedzi. Co to Timo oferował nam ok. 2mc temu zapomogę, aczkolwiek nie wywiązał się z umowy i zaczął kręcić. Było minęło. Nie wnikam. Nie interesuję się tym. Co do FP zajmowaliśmy się nim, więc jest nasz. Również była na nim kupowana reklama.

Chcecie konkurs na PSC 3x po 10Euro ? :)

W najbliższych tygodniach ruszymy z promowaniem serwera, jak ogarniemy sprawy ważne i ważniejsze.

Człowieku Ja wiem że chcesz się wykręcić ale jeśli masz jaja się przyznaj że zaj3baliście fp timiemu dał wam do niego  perłne prawa a wy mu je zabraliście.

Szkoda mi na was słów.

Opublikowano

serwer spoko, tylko mam nadzieje ze kazda postac jest rowna w pvp, ze NIE DODACIE zadnych BEZNADZIEJNYCH RUN... BEZNADZIEJNYCH SKINOW NA BRON I ZBROJE.. CO TO KUZWA CS???? pasy jak juz sa to juz niech zostana.. :D no i mam nadzieje ze serwer wypali i beda update na wyzsze lvl itd.. :D wejde, zagram :D

no i co do bonów.. tot roche tragednia.. no chyba ze dodacie niekończącą się zmiankę i  5 bon do sklepów.... 

KIEDY WGL START SERWERA???

Co ze skillami ???

Opublikowano

mam nadzieję że będzie fajny IS i możliwość doładowań PSC :) jesli tak zawitam .. Pozdrawiam :P

Venum

Opublikowano

mam nadzieję że będzie fajny IS i możliwość doładowań PSC :) jesli tak zawitam .. Pozdrawiam :P

Będzie metoda psc.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Jeszcze jedni pytanie Adrianie, u kogo reklama | Emil. ­

Reklama będzie planowana w następnym tygodniu.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

1. Jak tutaj ze skillami??

2. Wszystkie postacie w pvp są równe??

3.skąd bronie 75lvl???

4.kiedy start serwera??

5.Dodalibyście nieskończoną zmiankę? roski? potke? ( ulatwilo by to rozgrywke i ogolnie leiej by się robilo eq i pozadek w eq by był, myślę ze inni gracze będą za tym)

6. tylko nie dodawajcie zadnych run i skinów.... przecież gramy w metin2 a nie w cs i lola...

7. kiedy IS? i czy drogi będzie?

dunegony solo?? jeżeli nie to prosiłbym żeby było można robić je solo.. ułatwi to i uprzyjemni rozgrywkę

9. ile % na włożenie kd?

10. kd w sklepach + ile??

11. ile jest %% u kowala ??

12. no i fajnie by było jak jednak byście dodali 5 bon i magiczny metal do shopów.. przecież to serwer easy :) 

Dziękuję za uwagę i liczę że weźmiecie coś z tego ponieważ chcę aby serwer był zaje***ty :)

Opublikowano

Ehhh szkoda słów. Kaźdy coś piepszy, źe ktoś coś ukradl, a dowodów jak nie było tak nie ma. Znamy się? Współpracowałem z tobą, bo jakoś sobie nie przypominam :)

Opublikowano

Ehhh szkoda słów. Kaźdy coś piepszy, źe ktoś coś ukradl, a dowodów jak nie było tak nie ma. Znamy się? Współpracowałem z tobą, bo jakoś sobie nie przypominam :)

Odpowiedział byś mi na 1 post, ktorego napisalem wyzej a nie... widze ze komunikacja z administratorami bedzie zarabista.

Opublikowano

Odpowiedział byś mi na 1 post, ktorego napisalem wyzej a nie... widze ze komunikacja z administratorami bedzie zarabista.

Nie mam jak. Siedzę na telefonie. Ogarnę wszystkie sprawy niebawem.

Opublikowano

­>jak zrobić fajną prezentację

>topaz

>topaz

>topaz

>więcej topazu

>gotowe

Przez tę nazwę myli się z tym 3 w 1, ena*isem.

Powodzenia, ale reworki są ch*jowe.

Sikłem z tym topazem xD

EraniSEnariS i ja ostatnio robiłem logo dla EnarieS.

Opublikowano

Ech, jak byk widać że to medium i nie easy i ponadto nic ciekawego i żadnego bajeru z petami typu expienie itd ;) 

No nic więcej dropić trzeba i ulepszać niż zabawy na tym serwie.

Poza tym widać że to kopia innego serwa, pozmieniania lipna czcionka tylko heh.

Jak byk widać, że serwer z myślą na hajs a za kilka dni/miesięcy upadek ^^ na wylot przewiduję takie owe zdarzenia zatem nie hejtować mnie tu, że się mylę bo to się rzadko zdarza.

Generalnie nie polecam tego serwa, reszty nie musi nikt wiedzieć.

Powodzenia o ile wystartujecie ^^

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Hehe...łatwo oczerniać, a sami g****o umiecie. Serwer według mnie zapowiada się ciekawie. Na pewno zagram.

A Wy hejterzy opuście ten temat i idźcie przewietrzyć szare komórki.

sds.jpg

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu i przeniesienie go do kosza.

Nowa zapowiedz pojawi się na dniach wraz z clientem do bety :)

Forum również na dniach tak jak i strona.

@Kubek122

@harnaś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...