Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przygody w diamencie, droga przez to łatwe elo

megaziomus2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wróciłem do lola, gram na drugim koncie na którym było Bronze I. Obecnie po jakimś miesiącu dobrej zabawy na low elo, na tym koncie jestem w Diamond IV, do końca sezonu będę grał rankedy, i zobaczymy gdzie dojdę. (W last seasonie byłem w d1).
Tak więc pierwsza gra - nawet spoko, chociaż ich kha był stronk as f**k, i ogólnie dobrze zagrał, to jednak wykerowałem swoją pozycją w tfach. Chciałbym dodać, że dostaje około po 15 pkt (czasami więcej) od P1, a odejmuję czasami po -25 więc jest ciężko, ale jest to do zrobienia! I jeżeli ktoś by coś pytał, to gram czysto bez żadnych haxow ;)

8449014451663091142091.jpeg 

5700414451663091142091.jpeg

Druga giereczka nie pykła naszemu teamkowki, po prostu enemy team nas ograł, chociaż z Threshem 2v2 na bocie wygrywaliśmy, do momentu gdy przegraliśmy dwa razy 4v4 na bocie, gra raczej była już skończona.

1443114451690881142091.jpeg

8940914451690881142091.jpeg

Opublikowano

Tylko 2 gry pokazałeś a nie chce mi się patrzeć w historii gier na inne twoje mecze...Może ci się uda wbić master tier życzę ci tego i powodzenia w dalszych grach 

Wszystko dodam jutro, spokojnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...