Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy serwer DragonMT2 powróci ?

Invoice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wielu z Was pamięta serwer DragonMT2... Jak myślicie czy on kiedyś wróci? Bardzo mi go brakuje tak jak i starej ekipy.

Miałem :

4x 250lv, woj 250lv dps 100% perf, ninja dagger 250lv wojenne 100% perf + zmienniki, Szaman Smok 250lv wojenne 100% perf, szczena 60str 10ld 10kryt 20cs + eq inta, full klasa, Sura 250lv 100% perf wojenne, dropki 2x 155lv z eq drop + exp, trutki str 60 itp,

i w c**j innych rzeczy.

Pozdrawiam starą gwardię ;)

a, oto mój wojownik dps perf eq (wspomnienia) ahh

25954415778396665052.jpg

Ktoś ma kontakt lub posiada te pliki ?

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Ten serwer był przepiękny ;) 

Pamiętam jak ludzie bili się o Top'ke expiąc w Atlantydzie aż do 250 ;) 

To były piękne czasy, gdzie na każdym poziomie postaci z dobrym ekwipunkiem mogłeś szastać w PvP.

Opublikowano

Ten serwer był przepiękny ;)

Pamiętam jak ludzie bili się o Top'ke expiąc w Atlantydzie aż do 250 ;)

To były piękne czasy, gdzie na każdym poziomie postaci z dobrym ekwipunkiem mogłeś szastać w PvP.

Pewnie, że tak. 110lv mogłeś jechac 250 równo ! :)

Niech stary dragon wróci !;)

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Stare czasy.

No ale konkurencja nie śpi i kiedyś musiał nastać ten koniec. Wątpliwe że serwer powróci, ale nikt nie może tego przewidzieć (:

Opublikowano

Początki prywatnych serwerów Metina były faktycznie piękne. Teraz tak patrząc na obecne projekty, widać wyraźnie, że nie są już tworzone z pasji, dla gracza, a z "obowiązku". 

Kiedyś ludzie nie starali się za wszelką cenę zniszczyć komuś owocu długiej pracy, a każdy serwer wychodzący na światło dzienne był dopracowany i przemyślany. Faktycznie, to były piękne czasy...

Czy powróci? Wątpię. To co było, już przeminęło i nikt nie będzie wstanie odtworzyć tego wspaniałego klimatu, bo nastały całkowicie inne czasy. Myślę, że najlepszym potwierdzeniem tego jest reaktywacja Diamonda, która zakończyła się porażką. Teraz czas najwyższy skupić się i zrobić coś nowego, oryginalnego, a nie powracać ciągle do przeszłości, i starać się ożywiać umarłe legendy.

Opublikowano

I co miałby ten niby serwer wprowadzić ? Kolejne zajmowanie miejsca ? Bo pewnie nic innego, nie wiem co to jest teraz za moda stawianie serwerów które już dawno wyszły z mody, ludzka głupota nie zna granic ;)) .. zróbcie coś swojego i startujcie a nie na starociach ciągle siedzicie i liczycie że będzie reaktywacja, będzie full ludzi jak kiedyś no i że będzie duży zysk z is-a.. Stare serwery nie zawsze wypalają a teraz ludzie już wolą coś nowego coś lepszego. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

I co miałby ten niby serwer wprowadzić ? Kolejne zajmowanie miejsca ? Bo pewnie nic innego, nie wiem co to jest teraz za moda stawianie serwerów które już dawno wyszły z mody, ludzka głupota nie zna granic ;)) .. zróbcie coś swojego i startujcie a nie na starociach ciągle siedzicie i liczycie że będzie reaktywacja, będzie full ludzi jak kiedyś no i że będzie duży zysk z is-a.. Stare serwery nie zawsze wypalają a teraz ludzie już wolą coś nowego coś lepszego. 

są ludzie, którzy wolą staroć :) Garstka, ale jest.

Opublikowano

są ludzie, którzy wolą staroć :) Garstka, ale jest.

wlasnie dlatego, ze jest garstka, nikomu nie opłaca się stawiać serwera dla 100 osób.

Opublikowano

Powróci , ale tylko "strasząc" nazwą, bo nie będzie miał nic wspólnego z pierwowzorem. Serwery które upadły - nie ma sensu ich rework bo nigdy nie będą miały tego samego klimatu i grywalność co kiedyś. 

A rework bez żadnych zmian nie ma sensu, bo i tak nikt grał nie będzie. Serwer postoi z tydzień i już zostanie pusty. Nie ma sensu w ogóle brać się za serwery, ani nawet za reworki. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ty się lepiej nie udzielam, bo lepszy taki serwer niż taki jak twój, a dragon to było coś szkoda, że dużo serwerów nie przetrwało w tamtych czasach ;pp

Opublikowano

­Nie wróci. Zresztą ten serwer był niby fajny, ale community debilne. Pamiętam jak sobie expiłem na BO, a tu podchodzi 250lvl i mnie cały czas zabija :v

Stare serwery nie wrócą i koniec kropka. A nawet jakby ktoś postawił to będzie 200 online. Nie te czasy. Jak przedszkole minęło, tak stare serwery też.

tenor.gif

Opublikowano

Ma ktoś tak szczerze kontakt z właścicielem?

Zapytaj Salamandra z Pandory przecież to był jeden i ten sam właściciel, a Salamander miał z nim dobre kontakty.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...