Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie działu anime

Hardiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynają mnie wkurwiać ci #antyanime. Weźcie się zajmijcie czym innym, przeczytajcie książkę, zadzwońcie do dziewczyny, ogółem spożytkujcie czas lepiej, zamiast p******** w kółko o tym anime. Tak mam wrażenie, że tym #antyanime bardziej się podobają te chińskie gówna, jak arinessowi i jego gangbangowi, bo w innym wypadku dali by sobie zwyczajnie spokój, bo ile można? Druga sprawa, że ostatnio żadnych kłótni nie ma, ale znajdzie się zawsze jakiś cierpiący na brak like z nadzieją, że jak napisze kilka słów przeciwko anime, to pół forum zasypie go polubieniami. Naprawdę, czas lepiej można spożytkować.

Opublikowano

I tak to nic nie da bo będą statusy, sygny czy avatary na forum nadal. Jestem za usunięciem, ale to nic nie da, tak jak już napisałem.

Opublikowano

Zaczynają mnie wkurwiać ci #antyanime. Weźcie się zajmijcie czym innym, przeczytajcie książkę, zadzwońcie do dziewczyny, ogółem spożytkujcie czas lepiej, zamiast p******** w kółko o tym anime. Tak mam wrażenie, że tym #antyanime bardziej się podobają te chińskie gówna, jak arinessowi i jego gangbangowi, bo w innym wypadku dali by sobie zwyczajnie spokój, bo ile można? Druga sprawa, że ostatnio żadnych kłótni nie ma, ale znajdzie się zawsze jakiś cierpiący na brak like z nadzieją, że jak napisze kilka słów przeciwko anime, to pół forum zasypie go polubieniami. Naprawdę, czas lepiej można spożytkować.

Z pewnością nie zajmą się czymś innym, jeżeli takie płaczki nadal będą łykać prowo, niczym młode pelikany.

Tak, bo anime to g****o.

c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...