Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Statystyki trove

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy gracze ;)

Niestety ale nie mogę znaleźć nigdzie statystyk trowe dlatego też do was mam kilka istotnych pytań i opini na ten temat.

Czy trow jako nowa dość gra licząc od wydania oficjalnie na steam nie testów beta, ma szanse zdobyć dość sporą popularność czy już ją ma ?

Gdzie sprawdzić ilu graczy gra w tą grę lub aktualnie znajduje się na serwerach...

Czy w Polsce ta gra ma szanse stać się jeszcze popularniejsza?

Z ważywszy na maks poziom master rank na ile gra nam gracząstarczy ? kilka lat czy to gra sezonowa skierowana na zarobek ??

Jakie sąwasze opinie i wiedza na temat tej gry?

Czy warto inwestować w nią czas i pieniądze czy raczej nie ...

Opublikowano

1. Osób do gry z pewnością nie brakuje.

2. Możesz sprawdzić ile osób gra na steamie wchodząc na centrum społeczności.

3. Szansę zawsze ma, ale i tak teraz widuje dość duże grono polaków. Jest kilka dobrych klubów z dużą społecznością.

4. Mastery rank 200 nie oznacza końca gry. 

5. Co jakiś czas wykonywane są aktualizacje. Sporo osób chcę PvP na serwerach. Gram w to od lipca i nie mam zastrzeżeń. 

6. Jak nie masz na co hajsu wydawać to możesz sobie coś kupić, ale ja nigdy nic nie kupiłem, a jakiś poziom osiągnąłem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...