Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Korwin - The movie

WcaleNieJanuzs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądaliście? Jak wrażenia? Mi osobiście film bardzo się podoba, świetnie przedstawiona każda strona Pana Janusza Korwin-Mikke. 

Prosiłbym moderatorów o nie zamykanie/przenoszenie tego tematu, niech to będzie oaza spokoju, kultury i dyskusji. 

Równie proszę o kulturalne wypowiedzi innych użytkowników. 

I prosiłbym żebyście najpierw obejrzeli cały film a potem komentowali :)

­

Opublikowano

Obejrzałem pierwsze 3 minuty i całkiem dobry film. Na pewno obejrzę całość, by poznać bliżej naszego przyszłego króla.

Opublikowano

Można obejrzeć i 50 takich filmów, sytuacja na wyborach się nie zmieni póki nie umrze hołota głosująca na popis. Jeśli chodzi o sam materiał to w miarę dobry, ale jak każdy tego typu skupia się jedynie na przedstawieniu danej postaci w jak najlepszym świetle (czego w sumie można było się domyślić). Można obejrzeć żeby się czegoś tam dowiedzieć

Opublikowano

Jeśli chodzi o filmy, to są setki innych na które nie mam czasu, więc oglądanie tego odpada.

Jeśli uznamy, że to dokument, to jest masa ciekawszych osób i tematów od Korwina.

Trochę beka z nazwy, jak i samego pomysłu.

Trochę przewinąłem tego wideo i teraz pytanie - czy Korwin ma COKOLWIEK wspólnego z tym "filmem"? Bo z tego co widzę, to są to posklejane przemowy i wywiady. Czy jest jakiś moment ekskluzywny tylko dla tego filmu?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jeśli chodzi o filmy, to są setki innych na które nie mam czasu, więc oglądanie tego odpada.

Jeśli uznamy, że to dokument, to jest masa ciekawszych osób i tematów od Korwina.

Trochę beka z nazwy, jak i samego pomysłu.

Trochę przewinąłem tego wideo i teraz pytanie - czy Korwin ma COKOLWIEK wspólnego z tym "filmem"? Bo z tego co widzę, to są to posklejane przemowy i wywiady. Czy jest jakiś moment ekskluzywny tylko dla tego filmu?

Dlatego napisałem, jeśli nie oglądałeś to się k***a nie wypowiadaj. Chyba proste, nie?

­

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngWcaleNieJanuzs

O j****y. Matkę, ojca czy babcię możesz obrażać, ale kurwiu powiedz coś tylko przeciwko Korwinkowi to cię zjem.

Zadałem pytanie, wprowadzam coś do dyskusji, gdybyś odpisał normalnie, to mógłbyś zachęcić kogoś do obejrzenia. No ale zjebałeś.

"PANIE MODERATORZE PAN NIE ZAMYKA. BĘDZIE KULTURA"

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

"PANIE MODERATORZE PAN NIE ZAMYKA. BĘDZIE KULTURA"

Ja mogę, ty nie  :yay:  :yay:

Jeśli by cię zainteresował temat tego filmu to byś obejrzał cały a nie urywki. jak dla mnie logiczne, jak dla osoby z iq buta - nie. 

­

Opublikowano

Ja mogę, ty nie  :yay:  :yay:

Jeśli by cię zainteresował temat tego filmu to byś obejrzał cały a nie urywki. jak dla mnie logiczne, jak dla osoby z iq buta - nie. 

Może cię to zdziwi, ale nie oglądam wszystkich filmów jak leci. Najpierw czytam recenzje i komentarze. Nawet buty to wiedzą.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Może cię to zdziwi, ale nie oglądam wszystkich filmów jak leci. Najpierw czytam recenzje i komentarze. Nawet buty to wiedzą.

Film który do internetu wszedł wczoraj, a do kina ok 2 tygodni temu ciężko żeby miał jakąś recenzję. 

­

Opublikowano

Film który do internetu wszedł wczoraj, a do kina ok 2 tygodni temu ciężko żeby miał jakąś recenzję. 

Jak sie ma wpojona lewacka ideologie, to jemu nie przegadasz. 

Deus vult

Opublikowano

Czemu się rzucacie na kolegę? Widać nigdy żadnego filmu dokumentalnego nie obejrzał i nie wie na czym to polega.

Opublikowano

Tak właśnie działają. A komentarze jeszcze szybciej. Po jakim czasie twoim zdaniem mogą pojawiać się pierwsze recenzje?

Jak sie ma wpojona lewacka ideologie, to jemu nie przegadasz. 

P********y xD Teraz to już mam przejebane, przecież gość mi w życiu nie da spokoju po tym jak napisałem, że język polski w szkołach średnich jest ok.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Półtora godziny tłumaczenia się z odpałów prezesa xDDD kisnę.

"On nigdy czegoś takiego nie powiedział", "Jemu chodziło o to, że..."

Żałosna, kucowska propaganda.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Półtora godziny tłumaczenia się z odpałów prezesa xDDD kisnę.

"On nigdy czegoś takiego nie powiedział", "Jemu chodziło o to, że..."

Żałosna, kucowska propaganda.

Były tam 2-3 fragmenty w których "tłumaczyli się z odpałów prezesa" reszta to wywiady, spotkania, wywiady, spotkania...

Żałosne lewicowebuledupy

­

Opublikowano

Niestety dla mnie Korwin jest tylko takim niepoważnym śmieszkiem. XP Gadałem ostatnio ze znajomymi, mówię tutaj o ludziach 20-17 lat i zgodnie stwierdziliśmy, że nie ma zwyczajnie na kogo głosować, nie ma partii, która bo nas reprezentowała. 
11939563_472272216231368_459151117_n.jpg

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Niestety dla mnie Korwin jest tylko takim niepoważnym śmieszkiem. XP Gadałem ostatnio ze znajomymi, mówię tutaj o ludziach 20-17 lat i zgodnie stwierdziliśmy, że nie ma zwyczajnie na kogo głosować, nie ma partii, która bo nas reprezentowała. 

I właśnie przez takich ludzi jak ty, nic w tym kraju się nie zmieni. "Nie idę, bo nie mam na kogo zagłosować"

805491408806070489277.png

Opublikowano

I właśnie przez takich ludzi jak ty, nic w tym kraju się nie zmieni. "Nie idę, bo nie mam na kogo zagłosować"

Pewnie, lepiej oddać swój głos na byle kogo, byle zagłosować, czy tak? Czy ta zasada może dotyczy tylko głosów na JKM?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ludzie 17-20 lat to ciągle gimbaza, więc wasza dyskusja wyglądała najpewniej jakoś tak: "K***a, ale ten j****y kurwin c**j to oszołom p********y xDDD Idziemy na lola? xD:P:DXD"

A film jak film. Nie ma sensacji.

Opublikowano

Ludzie 17-20 lat to ciągle gimbaza, więc wasza dyskusja wyglądała najpewniej jakoś tak: "K***a, ale ten j****y kurwin c**j to oszołom p********y xDDD Idziemy na lola? xD:P:DXD"

A film jak film. Nie ma sensacji.

Mam prawo głosować, więc mój ewentualny głos jest tak samo ważny ja Twój.

Wyraziłem swoją opcję o kandydacie, a nie ludziach, którzy na niego głosują, zachowaj swoje denne spostrzeżenia dla siebie. 

Opublikowano

Mam prawo głosować, więc mój ewentualny głos jest tak samo ważny ja Twój.

Wyraziłem swoją opcję o kandydacie, a nie ludziach, którzy na niego głosują, zachowaj swoje denne spostrzeżenia dla siebie. 

Nie napisałem nigdzie, że Twój głos jest mniej ważny od mojego.

Forum istnieje po to, żeby każdy mógł wyrażać swoje opinie. Pisząc coś musisz być przygotowany na to, że ktoś może wyrazić swoją opinię o Tym co Ty napisałeś. Innymi słowy, nie zakładałem tutaj konta, żeby zachowywać swoje spostrzeżenia dla siebie.

Opublikowano

Chodzi o trzymanie jakiegoś poziomu w dyskusji. Napisałem, że Korwin to moim zdaniem niepoważny kandydat, Ty w odpowiedzi na to napisałeś, że gram w lola, no kolego wybacz, ale jak myślisz, że dzięki takim odpowiedziom ktoś Cię poważnie potraktuje to się rozczarujesz. 

Opublikowano

Chodzi o trzymanie jakiegoś poziomu w dyskusji. Napisałem, że Korwin to moim zdaniem niepoważny kandydat, Ty w odpowiedzi na to napisałeś, że gram w lola, no kolego wybacz, ale jak myślisz, że dzięki takim odpowiedziom ktoś Cię poważnie potraktuje to się rozczarujesz. 

A czemu myślisz, że jest niepoważny? 

Opublikowano

Po prostu Twoja wypowiedź "Gadałem ostatnio ze znajomymi, mówię tutaj o ludziach 20-17 lat", w której musiałeś podkreślić, że Ci ludzie mieli 17-20 lat ma w moim mniemaniu taki wydźwięk, jakbyś uważał ludzi w tym wieku za bardzo wykształconych i inteligentnych. A, że dla mnie to wygląda komicznie przedstawiłem w sposób satyryczny co myślę o takim myśleniu. Nie chodziło mi o to co myślisz o Korwinie.

Opublikowano

­> mów, że Korwin to niepoważny kandydat

> głosuj na Kukiza albo Nowoczesną, ewentualnie na PiS żeby Po nie wygrało

japierdole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...