Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka może być wartość mojego konta

piosylant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jaka Waszym zdaniem może być wartość mojego konta?

Wózki, którymi jeździłem, to:

Alecto
AMX 13 105 AM
B1
Chi-Ni
Covenanter
Cruiser Mk. III
Cruiser Mk. IV
D1
D2
Dicker Max
GPz Mk VI (e)
Hetzer
KV-1
Leichttraktor
Light Mk. VIC
Lorraine39 L AM
Loyd Gun Carriage
M10 Wolverine
M12
M18 Hellcat
M2 Light Tank
M2 Medium Tank
M24 Chaffee
M3 Stuart
M36 Slugger
M37
M41
M44
M5 Stuart
M7 Priest
M8A1
Marder 38T
Marder II
Medium Mark I
MS-1
Panzerjäger I
Pz.I
Pz.I Ausf.С
Pz.Kpfw. II Ausf. D
Pz.Kpfw. IV Ausf. H
Pz.Sfl. IVc
PzKpfw 35 (t)
PzKpfw 38 (t)
PzKpfw 38 nA
PzKpfw II
PzKpfw II Luchs
Renault NC-31
Renault Otsu
Renault UE 57
RenaultBS
RenaultFT
RenaultFT AC
Sexton II
Somua S-40
Stug III Ausf. B
Stug III Ausf. G
SU-18
SU-26
SU-5
SU-76
SU-85B
T-26
T-28
T-46
T-50
T1 Cunningham
T18
T2 Medium Tank
T25 AT
T25/2
T34
T40
T57
T67
T82
Type 1 Chi-He
Type 3 Chi-Nu
Type 5 Ke-Ho
Type 95 Ha-Go
Type 97 Chi-Ha
Type 97 Te-Ke
Type 98 Ke-Ni
Universal Carrier 2-pdr
Valentine AT
Vickers Medium Mk. II
Vickers Medium Mk. III
Vickers Mk. E
VK 3601 (H)

Dicker Max sprzedałem po zakupie T34.

Ponadto zbadałem, ale nie kupiłem:

T28 Prot.

AT 2

W garażu mam:

T34 (premium) z dosyłaczem, naprowadzaczem i stabilizatorem, załoga na 100, żarówa dowódcy, naprawa 100, BiA 92

T25 AT z dosyłaczem, naprowadzaczem i lornetą, załoga na 91 (dowódczyni 100BiA 100, żarówa 100, naprawa 15)

T25/2 (elitarny) z dosyłaczem, siatką i powłoką, załoga na 100 (wszyscy BiA 100, dowódca żarówa 55, pozostali kamuflaż 54)

M12 z dosyłaczem, naprowadzaczem i osłoną, załoga na 100 (dowódca żarówa 76, reszta kamuflaż 56-63)

Aktualnie na koncie:

Prawie 200 golda

Ponad 1000000 srebra

Prawie 2000 wolnego EXP

Nie jestem zainteresowany sprzedażą, jednak chciałbym wiedzieć, ile warte może być coś, w co wkładałem pieniądze od początku roku 2014.

Tekstów typu "10zl slabe czolgi, nic ciekawego" nie kupuję. ;)

Opublikowano

z czym do ludzi kolego.

Ja w garażu mam prawie 50 czołgów z czego chyba 9 premkowych.

Nie liczy się to, czym jeździłeś, ale to, co masz w garażu. Osobiście wątpię, że sprzedasz konto na te 10zł o których kolega wyżej wspomina. Na konta tego tylu raczej nie ma popytu.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

kolega chcial znac wartosc konta i ja podalem ( niebylo wspomniane chec sprzedarzy, wiem ze by tego raczej nie sprzedal ) ale te 10 zl ze wzlgedu na te t34 moze i by bylo warte zalezy tez od statysyk ktore niestety niesa podane

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma znaczenia to, co zostało już odblokowane (zbadane)?

Do tego tieru nie.

Na tym koncie jest tylko T34, reszte idzie w 1 dzień wbić. ~30zł max. 

Opublikowano

Do tego tieru nie.

Na tym koncie jest tylko T34, reszte idzie w 1 dzień wbić. ~30zł max. 

Dokładnie tylko T34 warte, ale że resztę da rade wbić w jeden dzień? To jakim trzeba być nołlajfem żeby to osiągnąć? 

signature.png

Opublikowano

Dokładnie tylko T34 warte, ale że resztę da rade wbić w jeden dzień? To jakim trzeba być nołlajfem żeby to osiągnąć? 

Nie takie rzeczy @kYRA. robił na swoich kontach...

W 24h, z premką i ze skillem spokojnie się wbije 7t i sporo ~4-5t, nawet może zapas zostać.

Opublikowano

Zdecydowałem się na reset konta. Nie jestem zapalonym graczem, jednak bałagan, jakim są zbadane pojazdy, których i tak nie będę dalej rozwijał sprawił, że zachciało mi się zrobić czystki i rozwijać tylko te linie, które faktycznie chcę rozwijać. Mysle, że będzie miało to dobry wpływ na nowe statystyki. ;)

Dziekuję za odpowiedzi.

Opublikowano

Tak z ciekawości spytam: Skąd te Wasze rozbieżności w wycenie konta/ kont? Ja rozumiem z 25% +/-, ale 5x mniej lub więcej?

test

Opublikowano

Tak z ciekawości spytam: Skąd te Wasze rozbieżności w wycenie konta/ kont? Ja rozumiem z 25% +/-, ale 5x mniej lub więcej?

Imo wyceny kont nie mają sensu, bo mega dużo zależy od szczęścia. Sprzedać konto graniczy z cudem, bo w ogólnie ma na to popytu. Myślą, że wydali pieniądze to im się zwróci teraz...

Opublikowano

Jedynie pro konta się sprzedają.

Opublikowano

Jedynie pro konta się sprzedają.

Nawet nie. Znajomy mojego ojca konto z ~13 Xt w tym ob. 260, 2 premki za CW (Med i ta vk) i nie może znaleźć kupca za normalną, a nawet za niską cenę. Staty mocno niebieskie.

Opublikowano

Nawet nie. Znajomy mojego ojca konto z ~13 Xt w tym ob. 260, 2 premki za CW (Med i ta vk) i nie może znaleźć kupca za normalną, a nawet za niską cenę. Staty mocno niebieskie.

Bo ta gra zdycha i nie opłaca się kupować kont.

Nie uda Ci się sprzedać tego konta, może jakieś z uber wn'ką typu 4k overalla i 15k bitew.

Opublikowano

Bo ta gra zdycha i nie opłaca się kupować kont.

Nie uda Ci się sprzedać tego konta, może jakieś z uber wn'ką typu 4k overalla i 15k bitew.

Bzdura. Statystyki serwerów WG są od lat na podobnym poziomie, z lekkimi spadkami i wzrostami. Od zawsze najwięcej graczy było w okresie świąt.

Konta się nie sprzedają, ich kupno nie ma sensu. Kupno konta ze wszystkimi czołgami nie ma sensu, bo traci się przyjemność z grindu i odkrywania kolejnych pojazdów, a dodatkowo są to ogromne koszty, a kupno świeżego i/lub słabego konta, takiego jak to też nie ma sensu, bo równie dobrze można grać na swoich, ze swoim nickiem, od zera.

Opublikowano

pro = + 3k WN8.

Przykładem tego jest exVermin - @jugens22 coś na pewno wie o tym. B)

Opublikowano

pro = + 3k WN8.

Mamy inną definicję "pro konta". Imo wystarczy sporo Xt, unikalne czołgi i których możemy pomarzyć i dość dobre staty. Jeśli tak nie jest wg Ciebie mogę się zamienić konto 10k wn8 za konto z 10* Xt :>

Odeszliśmy od tematu, sugeruję na niego wrócić - wycena konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...