Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki gotowy zestaw komputerowy za ok. 2100 zł?

PolskiJeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim którzy to czytają za pewien czas będą święta a ja od dłuższego czasu planuje kupno komputera.

Zamierzam przeznaczyć na to sumę około 2100 zł gdyż muszę dokupić jeszcze monitor i inne duperele.

Znalazłem taki oto zestaw http://allegro.pl/komputer-gamer-core-i5-4460-8gb-1tb-gtx750ti-2gb-i5722542926.html .

Chciałbym się dowiedzieć czy jest on dobry gdyż według mnie tak lecz nie przekonuje mnie w nim tylko brak nazwy zasilacza którego nawet jeśli się by zepsuł mógłbym wymienić.

Jeśli oczywiście ktoś znajdzie lepsze oferty proszę mi napisać i podać link.

(Proszę nie pisać nie kupuj z allegro itd. albo że ch...y sprzęt bo nie zamierzam takim ludziom odpisywać gdyż są to po prostu debile) 

Dziękuję z góry za pomoc.

Opublikowano

Za tą cene możesz złożyć komputer z pewnym zasilaczem, bo na morele jest usługa montażu za 1zł z odpowiednim kodem, a jak chcesz już coś z allegro to poczekaj na komputery blackwhite (taki youtuber, który niedługo zacznie sprzedawać komputery mniej więcej w twoim budżecie właśnie na allegro).

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

A czy ty sam mógłbyś mi zaproponować jakiś inny zestaw ? Próbowałem składać taki zestaw na morele ale po zebraniu wszystkich komponentów do kupy wychodziło po prostu drożej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...