Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

60 FPS GTA V - GeForce GT 640

Kacprelop1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanko do was, ponieważ jestem zielony jeżeli chodzi o te sprawy lol.png Czy jest szansa żeby osiągnąć 60 FPS na GeForce GT 640? U mnie Full HD, tekstury wysokie/bardzo wysokie, trawa wysoka, woda bardzo wysoka, synchronizacja pionowa wyłączona i jest 31 FPS czasami podskoczy do 35 ale nie więcej. Może podkręcenie karty? Jest wogule sens nad tym rozmyślać? Proszę o pomoc. Dzięki oczko.png

P.S. Jeżeli temat założony w złym dziale proszę o przeniesienie 

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś pytania. Nie pytam się czy moja karta jest słaba czy dobra, bo zdaje sobie sprawę, że jest słaba. Pytam się tylko czy możliwe jest osiągnięcie 60 FPS na tej karcie np. poprzez jej podkręcenie jeżeli jest taka możliwość i czy oczywiście warto, czy się da ;)

Opublikowano

­Na YouTube masz wiele poradników, wystarczy, że wpiszesz "Jak podkręcić kartę graficzną w MSI Afterburner". Angielski YouTuber JayZTwoCents stworzył ciekawy filmik w którym wszystko dokładnie opisuje. W skrócie: Po przesunięciu suwaka odpalasz jakiś benchmark i jeśli wszystko będzie dobrze działać możesz spróbować podkręcić jeszcze trochę. :)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...