Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spodnie

Mateo:DDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mialem ostatnio ochote zeby kupic sobie soodnie. Mam ogolnie takie spodnie na wyjscie (czarne ale to takie eleganckie, niebieskie troche krotkie, jeansy i takie seledynowe spodnie czyli 4 pary) chcialem kupic sobie kolorowe ale takie dopasowane cos podobne do rurek albo jeansy pojechalem do galerii ( duzo sklepow typu cropp house itd) i wchodze to albo nogawki duze (nie lubie takich) albo takie stare jeansy, powiedzcie czy znowu powrocila moda.na stare jeansy a nie ma juz takich fajnych jeansow albo kolorowych spodni? Tylko takie najlepiej dopasowane, udaje wam sie.jeszcze dostac.takie spodnie? Myslalalem zeby do 100zl kupic, uda mi sie? Czy to juz norma dawac 150-170zl na fajne spodnie?:x chodze do szkoly widze chodza w fajnych spidniach, potem jezdze i nic nie ma ciekawego a nie mam zadnych juz fajnych spodni:( Jak myslicie wroca te spodnie rurkowopodobne do sieciowek h&m itd? I teraz te ubrania co sa to kiedy znikna z polek? W okolicach ktorego miesiaca? Z innymi rzeczami nie mam problemow tylko ze.spodniami? Czy moze mam.zla sylwetke? W pasie troche mam uda tez ale.nogi bardzo chude?

Opublikowano

Ja ostatnio kupiłem w housie i croppie kilka par fajnych spodni, jakbym nie nosił nisko to takie nawet rurki z tym, że ja mam łydy dość spore. Możesz poszukać spodni zwężanych na łydkach.

Opublikowano

Ja ostatnio kupiłem w housie i croppie kilka par fajnych spodni, jakbym nie nosił nisko to takie nawet rurki z tym, że ja mam łydy dość spore. Możesz poszukać spodni zwężanych na łydkach.

No wlasnie a moglbym fotke ich? Moje lydy to masakra sa bardzo chude a w pasie jestem gruby. Nie wiem robic cos z tymi lydami czy schudnac z tego pasa i wogole? Bo.ciezko.znalezc takie.o jakich mowisz:/ czyli jakbym mial grubsze lydki to bylyby to takie rurki tak?
Opublikowano

@@Mateo:DDD

Najprawdopodobniej byłyby to rurki gdybyś miał grubsze łydki, więc najlepiej schudnąć, bo raczej ciężko Ci będzie tak umięśnić te łydki. Zdjęcia jutro tu wstawie.

Opublikowano

No wlasnie nie wiem, bo ogolnie mam 14lat i mieszcze sie w 30-33 przewaznie jest tak ze ubieram takie i wgl super dopasowane ale zawsze sa krotkie biore 1 rozmiar wiekszy i juz te nogawki rozwalone :/ Nie wiem moze jakos przetrwac ten czas? Kiedy ta kolekcja wychodzi co jest teraz? Ktory miesiac?

Opublikowano

To raczej nie zależy od kolekcji, możesz znaleźć szerokość nogawki mniejszą.

Spodnie kupione niedawno w Cropp/House: http://zapodaj.net/ea9e2d9af3012.jpg.html

Stare spodnie ze zwężanymi nogawkami: http://zapodaj.net/47ab535b7c28c.jpg.html

Wiem, że jakość kiepska i w lustrze byłoby lepiej, ale nie mam teraz dostępu do niego. Pierwsze spodnie r. 30 i ładnie przylegają, drugie r. 32 bo zrzuciłem kilka kg, ale widać ze na łydach są wąskie. Raczej tego nie zauważysz, ale na udach mam sporo luzu. Drugie spodnie kupiłem pare lat temu tutaj, może znajdziesz coś dla siebie: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=87895&us_id=13863968

Opublikowano

Ile dales za te kupione w cropp/house? Pokazalbys jeszcze tylko fotke nogawki jaka ona jest szerokosciowo, byle nie na sobie. Bylem wlasie wczoraj w cropp/house i nic mi sie nie rzucilo w oczy przynajmniej do 120zł, kiedys pamietam ze byl szal na te kolorowe spodnie teraz szukam nic nie ma.

Opublikowano

Dzieki no jak cos to sprobuje w.grudniu moze znajde takie, bo nawet w takiej cenie ich nigdzie nie widzialem co ty.kupiles a jak przymierzylem to wory na nogawkach normalnie, ale moze cos z tymi lydkami mam.

Opublikowano

To kup spodnie w H&M albo pull bear, przecież w tych sklepach jest pełno spodni typu "rurki"... pewnie szukac nawet nie potrafisz i rozmiaru tez za bardzo dobrać ^^

W H&M rurki za 8dych dostaniesz super skinny fit, albo tez skinny fit.

A w P&B to za 120 też kilka par znajdziesz  :O

Opublikowano

Bylem w H&M , nic nie.bylo pojade jeszcze za.tydzien w srode to zobacze. Pull and Bear nie mam w okolicy, a mowisz o sklepach internetowych czy o sieciowkach? Bo to tez robi roznice, nie wszedzie jest to samo co na necie. Podrzucilbys linczka z p&b jakichs takich spodni o jakich mowie do 130zl?

Opublikowano
Opublikowano

No wlasnie nie mam teraz w okolicy pull and bear w 3 galeriach, kiedys jezdzilem do Wroclawia to tam byl. A jakis inny sklep? Pozatym tak patrze na te rozmiary nie za duze 36 na 14lat? Wiadomo kazdy rozmiar jest inny

Opublikowano

No wlasnie nie mam teraz w okolicy pull and bear w 3 galeriach, kiedys jezdzilem do Wroclawia to tam byl. A jakis inny sklep? Pozatym tak patrze na te rozmiary nie za duze 36 na 14lat? Wiadomo kazdy rozmiar jest inny

36 to na 14 lat jak najbardziej, moze nawet troche za ciasne by ci były, bo przeczytałem, że na masie jesteś xD 

ja kupuje 42, a mam 18 lat,a po kilku dniach się rozciagają i zwisają, ale lepsze to od tego zeby mi jaja było widać :PP 

Opublikowano

To raczej nie zależy od kolekcji, możesz znaleźć szerokość nogawki mniejszą.

Spodnie kupione niedawno w Cropp/House: http://zapodaj.net/ea9e2d9af3012.jpg.html

Zapodałbyś linka do tych spodni? Szukam, szukam i nie mogę ich znaleźć.

36 to na 14 lat jak najbardziej, moze nawet troche za ciasne by ci były, bo przeczytałem, że na masie jesteś xD

ja kupuje 42, a mam 18 lat,a po kilku dniach się rozciagają i zwisają, ale lepsze to od tego zeby mi jaja było widać :PP 

Mi ledwo 32 pasują, a mam 15 lat.  xD

@Dygo a jak one jakościowo wypadają? Kiedyś miałem parę ciuchów z croppa i jednym słowem tragedia. ;p

Opublikowano

Zapodałbyś linka do tych spodni? Szukam, szukam i nie mogę ich znaleźć.

Mi ledwo 32 pasują, a mam 15 lat.  xD

@Dygo a jak one jakościowo wypadają? Kiedyś miałem parę ciuchów z croppa i jednym słowem tragedia. ;p

Zależy od sklepu ;))) w P&B wlasnie jest taka rozmiarówka :*** !

Opublikowano

@

Ciuchy z cropp lub house są wygodne i sporo trzymają, byle gówna bym nie kupował, musiałeś źle trafić.

Opublikowano

@

To nie te, w miejscu gdzie je kupiłem jest połączony Cropp i House i nie wiedziałem ale teraz spojrzałem i są z Croppa ale to i tak inne. Co do spodni z internetu i tak nie polecam, pojedź i sam sprawdź. Sporo po wyglądzie można ocenić czy to taka szmatka czy coś porządnego.

Opublikowano

@

To nie te, w miejscu gdzie je kupiłem jest połączony Cropp i House i nie wiedziałem ale teraz spojrzałem i są z Croppa ale to i tak inne. Co do spodni z internetu i tak nie polecam, pojedź i sam sprawdź. Sporo po wyglądzie można ocenić czy to taka szmatka czy coś porządnego.

Oczywiście że pojadę do sklepu i obadam.

W takim razie to te http://www.cropp.com/pl/pl/chlopak/kolekcja/jeans/lo813-99j/skinny-fit-jeansbo innych nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...