Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SKILL , Po zalogowaniu wiesza się strasznie.

Elarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wie ktoś dlaczego to gówno się wiesza zaraz po zalogowaniu ?
Wpiszę login i hasło i c**j to strzela wiesza się i nic się nie dzieje.

Komputer:
I5 2500k
GTX 770
OCZ 700W

Więc to raczej wina komputera nie jest bo wiedźmin 3 działa mi płynnie na wysokich :F.

Ktoś wie czemu to gówno nie chodzi :> ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

To nie od pingu , antywira... sam mam ten problem mimo dobrego zadbanego sprzetu z full nowymi sterami , optymalizacjami , bajerami... zawiesi sie po zalogowaniu i nic nie zrobisz procz wylaczenia przez ctrl alt delete.

Opublikowano

Dokładnie to samo co Lionheart1233 napisałem do Supportu zobaczymy co wymślą. :)
Wyłączałem zaporę, próbowałem ustawić wysoki priorytet , antywirus off wszystko czyszczone i nic :), tylko Gameforge potrafi tak zrobić :).

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Po prostu maja optymalizacje do du... tak samo jak z lagami na minimalnych na tdm. :)

Lub wywala z gry za rzekomy nie legalny program lub od tak crasha dostaniesz bez powiadomienia i kodu bledu.

Opublikowano

Jak ma i5 i Ocz700 to pewnie ma 8gb ddr3 oraz windows8 lub lepszy , choc to tylko moje zgadywanie po jego ustawieniach komputera , bo ja bym tak dobral :D

Jesli o mnie chodzi to win10 i dzieje sie to samo co na Pc' z win7 , a obecnie na lapku z win10 , ktory ma 100% lepszy procek , ramy itd. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...