Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradli mi skiny

Aidis

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

cos mysle ze to drugie i w twoim nicku to przypadek, aids by lepiej pasowalo

O tym samym pomyślałem.  :O

Napisz do supportu, Steam nie może zostawiać ludzi na lodzie. Na pewno pomogą, albo chociaż spróbują. Kolega w dość krótkim czasie odzyskał swoje itemy kilka tygodni temu.

Opublikowano

Kiedyś była taka afera że typy samych siebie scamowały potem pisali do supportu że ich oscamowali oddawali skiny i przekładali skiny z tamtego konta czyli mieli DUPLICATE GLITCH xD Teraz ci może oddadzą ale troche poczekasz

Opublikowano

@Aidis xD Dwa razy trzeba się wypłakać. Ty masz im dać jakiś dowód że to TWOJE konto czyli Np. cd-key do jakiejś gry lub PSC z którego doładowaleś. Oj przepraszam zapomniałem usunąć jedno i z twojego nicku sorry :/

Opublikowano

nie oddadzą skinów, co najwyżej zablokują wymiane gościowi, co cie okradł i tak pewnie skiny przeleciały już na inne konto.

Opublikowano

czyli ze steam go sobie zbanuje a skiny o wartości powyżej 100zł przeleciały na jego inne konto on kupic nowego cs za 30zł i zarobic i bendzie nadal tak okradać

Mam pytanie czy steam odda skiny potrzebuje prawdziwej odpowiedzi?

239137.gif

Opublikowano

czyli ze steam go sobie zbanuje a skiny o wartości powyżej 100zł przeleciały na jego inne konto on kupic nowego cs za 30zł i zarobic i bendzie nadal tak okradać

MUSISZ MIEC DOWOD ZE TO TWOJE KONTO!!-CDKEY GRY,DOWODY PLATNOSCI ITP!

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Zwięźle i na temat - nie. Steam od czasu wprowadzenia potwierdzenia wymiany przez maila nie oddaje skinów.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

po 1 akceptacji niemiałem na gmail bo był virus który przysedł razem z wymianą 

2. na steam ładowałem 3 razy 5 euro i uzywałem 2 cs key na cs go i gta 5 a i gta 4

239137.gif

Opublikowano

Ale Nie Rozumiecie Ze Z Prośbom Wymiany Przysedł Virus A Na Email Niemiałem Akceptacji 

2. Piszecie Ze Niemam Dowodów Ale Mam Bo Wpłaciłem Na Steam 3x 5Euro Przez Psc. Kupiłem Duzo Gier.

Jak Mi Ich Nie Oddadzą Jak

3. Duzo Osob Pisze Ze Im Skiny Oddawali. Np 

Skąd wy w ogóle bierzecie te informacje że Valve nie oddaje skinów?

To nie jest takie proste ale jednak oddają.

Muszą sprawdzić wszystkie informacje/logi czy się zgadzają, zadadzą Ci milion pytań a najważniejsze to jeżeli ten gościu miał już reporty to zwiększa twoje szanse.

Nie rozumiem też waszego offtopu, jak nie chcecie pomóc to nie piszcie, posty typu "przewaliłem wczoraj 1k euro na jackpocie" są zbędne, bo i tak Ci nikt w to nie uwierzy a poza tym co nas to obchodzi?
Musisz męczyć ten support, wiadomo im miałeś lepszy stopień zabezpieczeń tym lepiej. 

4.Jezeli To Prawda Ze Skinów Nie Oddajom To Steam I tem gość Jest pojebany ze kupuje sobie konto steam za 30zł i zabiera graczą skiny o wartości powyzej 100zł i zarabia 70zł jezeli steam skinów nie odda ani nic nie zrobi to jest pojebany.

239137.gif

Opublikowano

tak, steam jest pojebany, cały świat jest zły, a ty masz rację. :)

przestan juz pisac w tym temacie, nie dostaniesz swoich skinow, mysl nastepnym razem

hiFG4ZA.png

Opublikowano

o czym mam mysleć czy jutro tem typ na innym koncie zabierze mi skiny toć jak on moze ja kupie nowe skiny a tem od razu zabiera wieć steam powinien mi je odać

239137.gif

Opublikowano

­

to jest idiotyczne komuś droższe skiny do jakisz hacker zabierze i tak znowu a jak by komuś np olomaister to by mu oddali steam jest idiotyczny powinni mi odać skiny bo to powyżej 100Zł 

a inni piszą ze stracziliscie 500zł na jakpocie ale to wasza wina a to nie moja wina tylko hackera czyli ze jakiś pojebany typ chodzi na konta zabiera itemy duzo warte sprzedaje je a steam nic z tym nie robie

Człowiek zarabia na głupocie ludzi, i co z tego? Coś musiałeś pobrać, żeby mieć tego wirusa, więc jest to tylko i wyłącznie Twoja wina.

Napisz do steam support i czekaj spokojnie, niektórzy kilka miesięcy muszą czekać, mojemu koledze ukradli konto i już miesiąc czeka na odpowiedź.

A czekając możesz przy okazji pouczyć się interpunkcji i ortografii.

tenor.gif

Opublikowano

Jak miałeś włączoną funkcję potwierdzanie przez e-mail

i nie dostałeś maila z potwierdzeniem wymiany a typek

zabrał itemki to masz szansę je odzyskać.

Napisz do supportu, ale jeśli chcesz jak najszybciej

odzyskać itemki to opisz dokładnie całą sytuację itp.

Ja po oscamowaniu jakiś miesiąc temu wysłałem do

supportu ticket ale opisałem bardzo dokładnie co mi zabrał,

w co kliknąłem godzinę itp. i wysłałem screena i zwrócili

mi itemki po jakichś 20 godzinach bez żadnych problemów.

OPISZ DOKŁADNIEJ TO BĘDZIE SZYBCIEJ! 

Opublikowano

Dostałem VacBana A Nie Miałem Haxów Grałem Normalnie Ale Pewnie Na Overwatch Gracze Widzieli Ze Skinów Niemam I Report

239137.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...