Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mogą coś zrobić

BetonOficjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś pamięta ale ostatnio dałem pytanie o tym czemu MVP mi się nie wyświetla.

Nicki graczy kto kogo zabił i amunicja i słychać granaty.

Więc tak dzisiaj miałem tak samo i jescze było słcyhać płomień i się skupić nie mogłem jeszcze ping do 90 podskoczył i ginąłem. :)

No dobra ale ja nie o tym no bo miałem taki błąd że nie widziałem smoke czyli tego dymu i kilka razy tak pozabijałem jak bym miał wh, przeciwnicy mnie nie widzieli.

A i dużo to ja fragów nie miałem bo mnie cofało przez j****y ping.

Zrobią coś overwatch?

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

@ xxXGAJOSXxx

Jutro zobaczę czy będzie na demku i może ci to nagram no ale pewnie będzie lagować no bo ping 80 -150 był.

Więc i tak dużo nie ugrałem.

A co do smoke to były bo sam je rzucałem raz tak smiesznie to wyglądało bo jedna osoba nie wiedziała skąd szczelam.

Kilka razy tak było.

Jak byłem trochę za smoke to go nie widziałem ale jak weszłem tam gdzie go rzuciłem to go widziałem. (Jak byłem w nim)

giphy.gif

Opublikowano

Pewnie miałeś duży loss na serwerze, to dlatego. Mogą cię zbanować na overwatchu niestety :(

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Na demku smoke były ale jak grałem trochę inaczej to wyglądało więc na razie nie dam bo nie mamm bana :)

Może nie dostanę .

giphy.gif

Rekrut
Opublikowano

Raczej nie, już nie raz nie jeden ze znajomych robił tak przez cały mecz.

@topic

Grając z kumplami nie raz przytrafiła nam się taka sytuacja - jedyny minus, nie widzisz mołotowów.  :lenny:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...