Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft i cała sprawa z youtuberami

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zastanawiam się od jakiegoś czasu, jak to ci youtuberzy przestali nagrywać Minecrafta.

Jak sami widzicie połowa youtuberów wybiła się na minecrafcie, a przestali ją nagrywać z takiego powodu że się niby znudziła.

Teraz nagrywali filmy o tym że kogoś matki wyruchają, bądź polski pingwin wyzywał właśnie swoich widzów i dużo przeklinał zwłaszcza przez co, w mojej szkole słyszę co chwile " są tu jakieś matki? "

Niedawno JJayJoker wrócił, kilka miesięcy temu, przez co obiecał że nagra minecrafta.

Po jakimś czasie zaczeły pierwsze filmy powstawać związane z powrót minecrafta?

Ostatni filmik JJayJoker wrzucił 2tygodnie temu, po czym nagle xMandzio wrzucił odcinek z Minecrafta że podobno mu się znudził, z wersji aplha.

A sam blowek powiedział, że nagra kiedyś grę za jakieś rok, 2 jak znowu mu się zachcę w nią grać.

Dzisiejszy minecraft to gówno, pełne serwery 100/100 od dzieci z gimnazjum które ruchają nasze matki.

W alpha była lepsza grafika, nie było żadnego latającego smoka i nic pozatym.

Teraz już masz 1/100% szans, że znajdziesz biom ze śniegiem, ponieważ chyba to wyeliminowali

Pozdrawiam.

Opublikowano

­Dlatego ciesze się, że nie śledze tak marnych kanałów, kanałów osób mało dojrzałych lub robiących z siebie debili tylko na pokaz.

Wolę oglądać kanały osób, które robią coś fajnego i nie zachowują się jak zwierzęta.

Co do samego MC to niestety nie tylko im się znudziła ta gra. Znudziła się wielu osobom. Ludzi po pewnym czasie nudziło w kółko to samo na serwerach, do tego microsoft to wszystko przejął i według mnie trochę zniszczył tą grę. Ostatnio sama do MC zaczęłam wracać, ale widzę że serwery które kiedyś były pełne (zagraniczne) - teraz są puste. Niestety ten problem nie dotyka tylko i wyłącznie polski, ale też graczy z innych krajów. Ludzie generalnie przesiadają się na inne gry - lol i cs zazwyczaj (w moim przypadku lol, csa nie lubie, wole bf4).

­VeIMQWU.png

Opublikowano

To nie twoja sprawa co robia i co nagrywają, to ich życie, nic im nie zabronisz.

Co do tych serverów to znam serverownie która zrobiłem na której "przypadkiem" nie ma samych "dzieci.
Są ludzie którzy mają te 13/14 lat ale są dosyć ogarnięci i potrafią zachować umiar.

Robicie spiny o youtuberów jakby byli waszą własnością.
­

1RkW7od.png

Opublikowano

To nie twoja sprawa co robia i co nagrywają, to ich życie, nic im nie zabronisz.

Co do tych serverów to znam serverownie która zrobiłem na której "przypadkiem" nie ma samych "dzieci.

Są ludzie którzy mają te 13/14 lat ale są dosyć ogarnięci i potrafią zachować umiar.

Robicie spiny o youtuberów jakby byli waszą własnością.

­

Ale fajnie się kiedyś oglądało u tych sławniejszych youtuberów minecrafta, teraz jakieś gówniane vlogi i 1minutowe filmy nagrywają że znowu izak wygrał itp dlatego dałem unsuba

Opublikowano

Wiesz co to znowu ich sprawa, z drugiej strony może być troszkę irytujące, nie możesz nic zabronić drugiemu człowiekowi.

Znowu ktoś zacznie nagrywać mc i będzie gównoburza bo mc znowu nagrywają ;x­

1RkW7od.png

Opublikowano

Ale fajnie się kiedyś oglądało u tych sławniejszych youtuberów minecrafta, teraz jakieś gówniane vlogi i 1minutowe filmy nagrywają że znowu izak wygrał itp dlatego dałem unsuba

I co z tego że fajnie się oglądało? 

Mają prawo nagrywać co chcą :) Znudziła im się gra to nie muszą jej nagrywać :) Każda gra kiedyś straci swoje 5 minut.

Gdybym ja był youtuberem sam bym skończył nagrywać mc i nagrywał gry które mają teraz najwięcej wyświetleń, łapek itd ;).

Ps. Granie 6 lat w jedną grę jest naprawdę nudne....

Opublikowano

Ja grałem w mc przez prawie 5 lat, teraz sobie od czasu do czasu pogrywam, a w inne gry też gram bardzo długo. Wszystko zależy od

tego czy chcesz :)

Co do nagrywania tego co ma nawięcej wyświetleń itp to jest tylko dla hajsu i trendu.

1RkW7od.png

Opublikowano

Kiedyś oglądałem tych kutasów ale jak była sławna ta gra.

Gra się wielu ludzią znudziła tak samo jak mi.

Czasem tam zagram.

A co do tych YouTube'rów to nw kto ich subskrybuję.

Oglądałem kiedyś tego kutas co rucha matki (kutasa stoła)

Nagrywał MC to było jakieś 2-3 lata temu gadał o ruchaniu kurczaków.

Trzeba pamiętać że dzieci nadal ich subskrybują a on nadal o ruchaniu i przeklinaniu.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zgadzam się z Tobą i jednocześnie mam ten cały YouTube w .... Jak lubisz Minecraft'a graj w niego! Ja potrafię grać całymi godzinami, Minecraft to świetna gra a ci "youtuberzy" nie umią jej docenić.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Polski YouTube był i będzie taki. Kto zaczął nagrywać wcześniej miał największą szansę na wybicie się. W minecraft gram ale to właśnie dzieci nieogarnięte wyrobiły mu taką opinie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Youtuberzy nagrywają to co popularne głównie a nie dlatego, że lubią bp. Vertez lub MagdalenaMariaMonika nadal nagrywają. Ostatnio zaczął też Stuu i ma z pół miliona wyświetleń, oto chodzi.

Opublikowano

Wg. teraz robisz serwer, reklamujesz po różnych forach, po różnych serwer listach, następuje dzień otwarcia serwera i nikt Ci nie wbija, totalnie nikt.. Bez reklamy u youtubera 10k+ ani rusz, ale chwila, przecież teraz nikt nie nagrywa minecrafta..

To nie tak że minecraft się znudził, po prostu brakuje fajnych ludzi z którymi można grać.

A co do matkujących się gimbusów, to ludzie którzy mają problemy z własną wartością i chcą zaimponować swoim kolegom obrażając swoje rodzicielki.

Nie mają nawet tyle odwagi by jechać po swoich ojcach, tylko na matki się zawzięli, bo tak łatwiej..

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...