Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer metin2

white95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myslę, ze jak tam otworzyli to i u nas to zrobią :)

Popatrz na mój post u góry, a następnie pomyśl..

Jeżeli w Turcji na metinie gra ludzi od zajebu dosłownie, to otwierają nowy serwer..

Ale jeżeli w dajmy Polsce gra raczej ma tendencje spadkową, to po cholere im nowy serwer? Logika

Grałem na tureckim pewien czas, temu wiem jak to porównać pod względem ilości graczy.

Turcja 16131212 > Polska 5135

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

Popatrz na mój post u góry, a następnie pomyśl..

Jeżeli w Turcji na metinie gra ludzi od zajebu dosłownie, to otwierają nowy serwer..

Ale jeżeli w dajmy Polsce gra raczej ma tendencje spadkową, to po cholere im nowy serwer? Logika

Grałem na tureckim pewien czas, temu wiem jak to porównać pod względem ilości graczy.

Turcja 16131212 > Polska 5135

­

na rumuńskim metinie dzis też powstał nowy serwer

xD

Opublikowano

Prawda jest taka że nawet jak wyjdzie nowy serwer to będzie dużo osób ale przez ile? 3 miechy? Więc to nie ma sensu lepiej już zagrać z Turkami.

Opublikowano

Majkel chyba wystarczająco wyjaśnił, że u innych na globalach otwiera się nowe serwery, bo gra pierdyliard ludzi, więc jest to zrozumiałe. Ale u nas ubywa ludzi, więc jaki miałby sens otwarcia nowego serwera? Chyba tylko taki, żeby jeszcze bardziej opustoszyć pozostałe serwery. 

Opublikowano

Skoro tak wam się podobają stare serwery to nikt wam nie każe przechodzić na nowy. Grajcie sobie tam gdzie gracie to nie opustoszeje. 

Opublikowano

Ja widzę, że Ty tylko i wyłącznie chcesz sobie ponabijać posty, bo logiki zero w Twoim rozumowaniu ;) 

Opublikowano

glupki jak by wypuszczali serwer co 3 miech i robili w tym samym czasie poloczenie serwerow to by zarobili ale to upada bez tego.

tak widze jest zapoczobewonie graczy na dobry gere za darmo z mozliwoscia interakcji z  masa innych ktorej brakuje na rynku

dlatego metin zyje i tyle.

Opublikowano

Mówisz że jak otwierali 26 czy tam 28 serwerów to przejmowali się tym ile będzie graczy? Wątpie ;d Na starcie kolejnego serwera jest najwięcej hajsu każdy właściciel priva wam to powie.

Opublikowano

Pewnie wystartuje serwer po tygodniu wklepią +90lv i graj tutaj człowieku, wszystko dzięki P2W!

A co ma związek osoba z topki która wyda swój hajs na IS z tobą? Każdy gra chyba dla siebie.. Co ci utrudni gre wbijając w tydzien wysoki lvl? Nieee, to na kij piszesz takie farmazony.. Nie podoba sie to nie graj i zajmij się darmowym graniem np. w piłke nożną :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...