Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hearthstone Control Warrior to Legend

Aceyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UPDATE:

CZY FATIGUE WARRIOR JEST STILL PLAYABLE TO LEGEND? moze ktos decka podeslac jezeli tak?

Yo

Deck ktory stworzylem po przemysleniach bo jedyne czym sie bawilem to Freeze Mage:

DpjOKUa.png

Q:

Zamieniac Ysera na Rangaros? - od x rangi, czy gdy bede miec trudnosci na x klase?

Czy Control Warrior nadal w META i moge nim osiagnac x range

518831445005751729602.png

Opublikowano

Jeśli uznasz, że bardziej przydaje Ci się Rag od Ysery to oczywiście zamień. 

Jak będziesz miał szczęście i potrafisz grać to możesz być na koniec sezonu nawet 1 w legendzie...

giphy.gif

Opublikowano

Jeśli uznasz, że bardziej przydaje Ci się Rag od Ysery to oczywiście zamień. 

Jak będziesz miał szczęście i potrafisz grać to możesz być na koniec sezonu nawet 1 w legendzie...

nie no rank 1 to przesada, zalezy mi jedynie na wbiciu legendy - na ten moment mam 22 range (nic wiecej nie gralem powyzej tego przez 2 sezony bo nie mialem sensownego decku a 22 mi sie podobalo xD)

myslalem nad xmas paladinem albo mid range

Opublikowano

Z Yserą jest taki problem, że masz mniejszy w/r przeciwko Priest'owi, ponieważ może Ci walnąć combo kabalistka + skurczmajster i przejmuje Ci Twoją Ysere. Lecz nawet z tego powodu bym jej nie zamieniał, Ysera w reszcie przypadków jest insta-winem, jak przeciwnik nie ma odpowiedzi przez parę tur. 

Ja gram tym Paladynem (mid/control) 

http://www.hearthpwn.com/decks/338550-s18-80-winratio-full-guide-mid-control-pally 

z choinką są gry 50/50, zależy kto ma jakie podejście.

Póki co od 15 rangi do 12(3 gwiazdki) mam Winstreaka. Ale jestem strasznie leniwy, i nie chce mi się grać w HS'a ;D, może pod koniec miesiąca wbije legendę tym deckiem, a przynajmniej 5 range dla nagród.

Jak chcesz konkretnych odpowiedzi to zadawaj mi pytania, bo jak czytam to co Press. czasami napiszę to mnie aż skręca :D. Nic oczywiście do Ciebie nie mam :).

Opublikowano

Z Yserą jest taki problem, że masz mniejszy w/r przeciwko Priest'owi, ponieważ może Ci walnąć combo kabalistka + skurczmajster i przejmuje Ci Twoją Ysere. Lecz nawet z tego powodu bym jej nie zamieniał, Ysera w reszcie przypadków jest insta-winem, jak przeciwnik nie ma odpowiedzi przez parę tur. 

Ja gram tym Paladynem (mid/control) 

http://www.hearthpwn.com/decks/338550-s18-80-winratio-full-guide-mid-control-pally 

z choinką są gry 50/50, zależy kto ma jakie podejście.

Póki co od 15 rangi do 12(3 gwiazdki) mam Winstreaka. Ale jestem strasznie leniwy, i nie chce mi się grać w HS'a ;D, może pod koniec miesiąca wbije legendę tym deckiem, a przynajmniej 5 range dla nagród.

Jak chcesz konkretnych odpowiedzi to zadawaj mi pytania, bo jak czytam to co Press. czasami napiszę to mnie aż skręca :D. Nic oczywiście do Ciebie nie mam :).

wiem wiem, bralem to pod uwage - w tej sytuacji jak mam shieldslam i nastackowany def to jestem ok. Napisalem PW jak mozesz przeczytaj.

CZY FATIGUE WARRIOR JEST STILL PLAYABLE TO LEGEND? moze ktos decka podeslac jezeli tak?

Opublikowano

http://www.hearthpwn.com/decks/342895-ultimate-fatigue-warrior

Fatigue jest dość mocnym deckiem, jedynie za wolny (wiadomo dlaczego) na Aggro, jeżeli nie będziesz miał jak się bronić w early game, to Cię zjedzą, jeżeli masz, to wygrałeś.

Kluczem do wygrania jest Justicar Trueheart i 4 pancerza od niej co turę. 

Nie jest polecany do Ladderowania, ponieważ jego gry trwają po 15+ minut, co nie znaczy, że nie działa.

Opublikowano

Drodzy koledzy zrobilem ten piekny deck ZA 13360 DUSTA i myslalem ze z moim poziomem inteligencji bedzie legenda easy na ten moment niestety 2-22 0.09 ratio win powiem ze myslalem ze bedzie gorzej

temat mozna zamknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...