Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Kici Diabeł, Mexantine

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, sluchajcie, jestem pod wrażeniem! Założyłam drugie konto, żeby odwołać się od bana - wystosowałam wiadomości do dwóch adminów, a zamiast odpowiedzi dostaję perma. Nie dość, że NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA za co zbanowane zostało moje oficjalne konto, to jeszcze zbanowaliście mi konto służące do wyjaśnienia sprawy i to nie na tydzień, a permanentnie. 

W sumie to aż śmieszne, więc nie oczekuję wyjaśnień.

To pokazuje tylko w jaki sposób działa to forum TERAZ.

Nie pozdrawiam, a na odchodne częstuję środkowym palcem w twarz. 

PS: Banujecie ludzi, którzy przynajmniej starają się wzbogacać to forum o jakieś treściwe komentarze zgodne w 100% z regulaminem, a w zamian wręczacie im kwitek. Czuję się jak pieprzony dordo za starych, dobrych czasów - z tym, że ja nie mam sobie absolutnie nic do zarzucenia. 

Opublikowano

Nie no, sluchajcie, jestem pod wrażeniem! Założyłam drugie konto, żeby odwołać się od bana - wystosowałam wiadomości do dwóch adminów, a zamiast odpowiedzi dostaję perma. Nie dość, że NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA za co zbanowane zostało moje oficjalne konto, to jeszcze zbanowaliście mi konto służące do wyjaśnienia sprawy i to nie na tydzień, a permanentnie. 

W sumie to aż śmieszne, więc nie oczekuję wyjaśnień.

To pokazuje tylko w jaki sposób działa to forum TERAZ.

Nie pozdrawiam, a na odchodne częstuję środkowym palcem w twarz. 

PS: Banujecie ludzi, którzy przynajmniej starają się wzbogacać to forum o jakieś treściwe komentarze zgodne w 100% z regulaminem, a w zamian wręczacie im kwitek. Czuję się jak pieprzony dordo za starych, dobrych czasów - z tym, że ja nie mam sobie absolutnie nic do zarzucenia. 

7. W przypadku, gdy Temat został zamknięty, użytkownik ma prawo odwoływać się na PW.
8. Konto założone w celu odwołania się od blokady nie może być użyte do jakiejkolwiek innej aktywności. W przypadku, gdy konto zostanie wykorzystane do np. napisania tematu, posta, bloga, statusu, "zlajkowaniu" czyjegoś posta itp. zostanie zbanowane na zawsze wraz z kontem pierwotnym.

Temat nie jest zamknięty, także pretensje możesz mieć tylko do siebie, że nie czytasz regulaminu odwołań od bana.
Wystarczyło zarejestrować nowe konto i napisać posta w temacie z banem, a nie latać po GM'ach z prywatnymi wiadomościami.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

7. W przypadku, gdy Temat został zamknięty, użytkownik ma prawo odwoływać się na PW.
8. Konto założone w celu odwołania się od blokady nie może być użyte do jakiejkolwiek innej aktywności. W przypadku, gdy konto zostanie wykorzystane do np. napisania tematu, posta, bloga, statusu, "zlajkowaniu" czyjegoś posta itp. zostanie zbanowane na zawsze wraz z kontem pierwotnym.

Temat nie jest zamknięty, także pretensje możesz mieć tylko do siebie, że nie czytasz regulaminu odwołań od bana.
Wystarczyło zarejestrować nowe konto i napisać posta w temacie z banem, a nie latać po GM'ach z prywatnymi wiadomościami.

Pierwszy temat, który założył Marselo z moim banem na tydzień był zamknięty. Dlatego założyłam nowe konto, z którego wystosowałam dwie wiadomości - wszystko zgodnie z regulaminem. Po tym, jak pomimo tego, że wiedziałam, że obaj admini są online i nie odpowiadają na moje wiadomości pisałam do moda, a chcąc sprawdzić odpowiedź - spotkałam się z permem. Pogrywacie nieczysto.

Nadal nie wiem czemu moje oficjalne konto zostało zbanowane. 

Opublikowano

464601445085581179206.png

To te dwie wiadomości, o których piszesz? Szczerze mówiąc zaskoczyłaś mnie takim zachowaniem.

Nie odbiegają od tematu jednak ten regulamin złamałaś, a nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania, więc nie mam na jakiej podstawie dać Tobie unbana.

Opublikowano

464601445085581179206.png

To te dwie wiadomości, o których piszesz? Szczerze mówiąc zaskoczyłaś mnie takim zachowaniem.

Nie odbiegają od tematu jednak ten regulamin złamałaś, a nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania, więc nie mam na jakiej podstawie dać Tobie unbana.

To jest copy pasta, która stworzylismy wspólnie z moim obecnym chłopakiem. Nie wiedziałam, zże opublikował ja z mojego konta, właściwie dowiaduje się o tym dopiero teraz, ale niedorzecznym byłoby, gdybym brała to jako usprawiedliwienie. W każdym bądź razie gdyby nie ten screen nie dowiedzialabym się w czym była rzecz, wiec dziękuję za informacje. Przepraszam za zamieszanie i zwracam honor, przy takim obrocie spraw ban jest uzasadniony. Chciałabym się tylko dowiedzieć, za co był ten pierwszy.

Pozdrawiam, po tym proszę o zamknięcie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...