Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na metin2 PL S 12 monolit.I teraz mam taki problem z tym wylogowywaniem sie.Gdy rozwalam metka i już widać jak sie rozpada od razu loga. I tak przy każdym metinie. Jeśli ktoś wie o co chodzi to niech napisze dam 5

Opublikowano

Chmm masz słabego neta?? Serwer jest zlagowany?? Też tak kiedyś miałem ale przestało tak być :D

Moje wcześniejsze konto MrMisiek zostało zbanowane :( Miałem na nim 900 postów + :)Wielkie dzięki Mou , Rosire i D&G . Chcecie wiedzieć za co dostałem bana?? Za wyrażanie swojej opinii! A podobno w tym kraju istnieje wolność słowa...

Opublikowano

Czy serwer jest zlagowany to niewiem xD .Neta wlaśnie mam niezbyt szybkiego ale gram już długo w metina i wszystko było wporzątku więc myśle ze to nie od internetu .Dopiero od 2,3 dni sie tak dzieje

Opublikowano

proste idź na inne ch ubijać metki i wyłącz procesy powiązane z internetem (gg, skype, przeglądarke np. jak film oglądałes, i wstrzymaj pobieranie plików ) lub zamów sobię lepszy net

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...