Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek formy w CS:GO

Woro99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Możecie mi pomóc bo nie wiem co sie dzieje od kilku dni grając w csa zamykam i w ogóle jakoś strzelać nie umiem a nie dawno wszystkie mecze otwieram dużo fragów i ogółem dobrze grałem.A teraz nie wiem dlaczego gram jak gówno.Co myślicie skąd ten spadek formy ?

Opublikowano

Nie graj. 

Zrób przerwę na tydzień, w tym czasie oglądaj mecze prosów i forma wróci.

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Jeżeli grasz dzień w dzień po kilka meczy to na 100% przestaniesz grać na max umiejętności. Musisz robić od czasu do czasu przerwy od matchmakingów i np. pograj sobie na DM lub na aimmapach, potrenuj skilla, pograj na serwerach a arenami 1v1( bardzo polecam, jeżeli będziesz utrzymywał się na najwyższych arenach to znaczy, że forma wróciła i możesz iśc haratać na mmy :) ).

Opublikowano

Zrób przerwę. Nie graj z dzień/dwa, ew. jakieś DM-coś bezstresowego.

Myślisz że to pomoże ? A może coś zmienić czy celownik czy ustawienia gry,sam nie wiem ;/

T

Nie graj. 

Zrób przerwę na tydzień, w tym czasie oglądaj mecze prosów i forma wróci.

Tydzień to ja nie wytrzymam . Ale np zagram jutro na wieczór arenę powiedzmy to moze juz coś lepiej być czy jeszcze nie ? 

Opublikowano

Myślisz że to pomoże ? A może coś zmienić czy celownik czy ustawienia gry,sam nie wiem ;/

T

Tydzień to ja nie wytrzymam . Ale np zagram jutro na wieczór arenę powiedzmy to moze juz coś lepiej być czy jeszcze nie ? 

Zmiana rzeczy kosmetycznych nie pomoże.. Po prostu jesteś zmęczony psychicznie grą, odpocznij.

Opublikowano

Nie wiem czy to sie do czegoś przyda ale powiem jeszcze ze moja ranga to dmg.

Odpocznij, zagraj w coś innego.

Pooglądaj sobie graczy z wyższego poziomu.

Opublikowano

Też tak mam ostatnio jakbym dwie lewe ręce miał.. tylko że zrobiłem sobie już kilka dni przerwy praktycznie całkowitej i jeszcze bardziej nie czuję się na siłach żeby grać rankedy :/

Opublikowano

Może poprostu wzbiliście się już na odpowiednią rangę, i teraz wystarczy ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć aby poprawić skill'a ;) Pozdro

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Po prostu przestań grać i porób coś innego typu kup sobie modele do sklejania samolotów ciężarówek lub cokolwiek. Bardzo pochłania czas i się przyjemnie pracuje jak jakiegoś klasyka sobie w tle odpalisz :> (chodzi o muzyke ofc)

I potem wrócisz i jak global będziesz grać :D 

Opublikowano

Mam dokładnie to samo co ty, od piątku do środy wygrałem 7 na 8 meczy grając na 100%, w czwartek przegrałem 2 (w tym momencie Wiedziałem że mam gorszy dzień) i wczoraj przegrałem 1 (tutaj grałem OK ale drużyna odstawała ode mnie umiejętnościami). Robię sobie przerwę na weekend i w poniedziałek próbuje coś zagrać.

Moja ranga to supreme jakby ktoś pytał, przydziela mi przeciwników i kompanów do mojej drużyny w przedziale rang LEM-GE

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Też tak czasem mam zrób sobie po prostu przerwe na dzień/dwa i powinno to pomóc w między czasie oglądaj mecze najlepszych drużyn + trenuj na AIM mapach i serwerach 1vs1 są to bardzo fajne serwery które z pewnością Ci pomogą. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...