Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Jak ustawic funkcje aby bot przestal expic gdy jakis ziomal wejdzie na pole widzenia bota ??

Prosze o odpowiedz

@MrOverevo

Jakos sie da gdzies czytalem na forum ze jest taka opcja tyle ze trzeba cos z edytowac czy cos ^^

Daj ---------------

Prosze o zdjecie tych 50-ciu % :>

Opublikowano

po co dajecie minusy jak powiedzialem czysta prawde?? neo tylko na hackach botach bugach itp graja ... ja tylko dlatego mam tu konto dla privow... oO

jebac minus mam zreszta to gdzies ale jezeli go dajesz to uswiadom sobie ze jestes neo bo jak napoisalem juz neo tylko graja na pomocach...

Nie.

Opublikowano

kamilion9972 to forum jak mówi nazwa jest o "wspomagaczach", więc po jakiego ... piszesz takie głupoty aby grać uczciwie, czego Ty się spodziewasz? 3/4 osób loguje się tu chcąc pobrać program, lub po prostu poprosić o pomoc ;]. Następnym razem pomyśl z odpowiedzią, a nie dziwisz się że dostajesz minusy. Ode mnie również masz tego - ;)

Przepraszam za Spam ;]

5940179274b57121f6e62d.png
Opublikowano

1.Jak ustawic funkcje aby bot przestal expic gdy jakis ziomal wejdzie na pole widzenia bota ??

Prosze o odpowiedz

@MrOverevo

Jakos sie da gdzies czytalem na forum ze jest taka opcja tyle ze trzeba cos z edytowac czy cos ^^

Niestety nie ma w nim takiej opcji aczkolwiek są już okna dialogowe itp z tym, że ta opcja jeszcze nie jest aktywna, pozostaje czekać aż ją zaimplementują. Nie ma możliwości ręcznego "aktywowania" takiej funkcji.

@kamilion9972 - raz; duble - report, dwa; założeniem forum nie były privy tylko ułatwiacie. Jeśli nie podobają ci sie hacki itp to dlaczego zaglądasz do tego działu? Sieć na privach :P

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano
najlepszy sposób?? grać uczciwie i nie włączać w ogóle bota...

To forum to hackach, botach, bugach, więc jeśli masz takie zdanie to wypierdalaj z forum :)

A co do tego to andrzejt17 ci pomoże :P

@edit

O już pomógł ^.^ Nie zauważyłem :P

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

@kamilion9972

Ja wole ustawic bota i wyjsc z domu lub cos porobic innego a nie "Maniaczyc" 24/7 jak ty !!

Temat do zamkniecia !

Daj ---------------

Prosze o zdjecie tych 50-ciu % :>

Opublikowano

najlepszy sposób?? grać uczciwie i nie włączać w ogóle bota...

Twój post to spam i nic nie wnosi do tematu.

Warnuje.

1377531174-U173186.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...