Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bokurano: warto to obejrzeć?

RoyalvFULL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to taki problem wpisać sobie Nazwę anime + słowo recenzja w google? Poza tym, zgadzam się z @RaVerson. Wciskanie wulgaryzmów na siłę gdzie się tylko da jest przejawem idiotyzmu i braku kultury

Opublikowano

Czy warto obejrzeć to anime? Zrecenzujcie je dla mnie.

@RaVersoN

co twoj post ma do tematu? Dlaczego mialem sobie darować tej k***y? Imo pasuje ;)

Spamisz kazdemu po tematach bezsensownymi postami, to nie ma nic do rzeczy? :D

Opublikowano

Spamisz kazdemu po tematach bezsensownymi postami, to nie ma nic do rzeczy? :D

Co ma moj spam w tematach bezsensownymi postami do tego, ze nie odniosles sie do mojego tematu?

6108514433687761429644.png

Opublikowano

Ja Ci już mega dużą ilość razy w przeszłości polecałem to anime więc się teraz rozpisywać nie będę, bo i tak jesteś za tępy więc szkoda mojego czasu.

Oczywiście warto, jeden z niewielkiej ilości tytułów które do tej pory mile wspominam

Opublikowano

Bokurano to skrajny wyciskacz łez z dziećmi w rolach głównych. Lubisz takie anime to oglądaj. Gatunek S-F, a do tego mecha.

Opublikowano

Ja Ci już mega dużą ilość razy w przeszłości polecałem to anime więc się teraz rozpisywać nie będę, bo i tak jesteś za tępy więc szkoda mojego czasu.

Oczywiście warto, jeden z niewielkiej ilości tytułów które do tej pory mile wspominam

Nie jestem tępy, jestem w miare inteligentny, więc nie pisz mi takich rzeczy nieuzasadniajac tego.

Wiem, ze polecales, ale moglbys mi przypomnieć swoją opinie? Szczerze mowiac pamietam tylko, ze selweron polecal, ale nie pamiętam za co ;)

6108514433687761429644.png

Opublikowano

Jakbyś byś "w miarę" inteligenty, to wyciągnąłbyś wnioski po pierwszym swoim banie na forum, a Tobie trzeba było wbijać to wielokrotnie i nadal się nie nauczyłeś...

No i byś mnie zaraz nie zgłosił to napisze, iż:

Bokurano jest świetną pozycją i wartą polecenia, gdyż historia bardzo zapada w pamięć.

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...