Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Przekierowanie do działów redakcyjnych

Latreso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie uważacie, że w przypadku, gdy w konkretnym dziale znajduje się odniesienie do działu redakcyjnego z nim związanego, powinny zamiast "(xxx przekierowań)" znajdować się statystyki wraz z ostatnim poście?

Obecnie:

6625214449253851092887.png

Sugestia:

5326614449279131092887.png

Edit:

Takie coś mogło by zachęcić użytkowników do przeczytana jakiegoś artykułu, który pojawi się jako rodzaj "sugestii"

@Offtopic:

Sugestia 2: MÓWIMY NIE ANIME NA MPCFORUM

Opublikowano

Nie jest to aż tak konieczne, to ma służyć skierowaniu użytkownika do działu i tyle.

Nie.

Takie coś mogło by zachęcić użytkowników do przeczytana jakiegoś artykułu, który pojawi się jako rodzaj "sugestii" ;)

Zawsze te kilka osób zerknie bo coś ich zaintryguje ;)

Opublikowano

Szczerze, nie ma to żadnego znaczenia. :) Kto będzie zainteresowany czytaniem artykułów redakcji, to zerknie do działu, który jest w sumie (prawie) na samej górze. 

Osobiście zastanawia mnie fakt, po co te przekierowania? Rozumiem, że na początku było to przydatne i wręcz potrzebne, gdyż nastąpiła nagła zmiana, której pewne osoby nie ogarniały od razu, ale teraz już raczej każdy wie o co chodzi. 

Reasumując, nie.

Co do sugestii nr 2, myślę, że warto postawić się w sytuacji fanów tych bajek i wykazać trochę tolerancji. To, że nam się coś nie podoba, nie oznacza, iż każdy innych człowiek musi tego nie lubić. ;) 

Opublikowano

Ja jestem za, lepiej to wygląda. Jak dla mnie to zachęca do czytania artykułów.

Co do "sugestii" numer 2 to nie rozumiem tej nienawiści do anime. Może nie oglądam anime, oglądam My Little Pony, ale szanuje upodobania do serialów innych.

imgoingtoloveandtoleratetheshitoutof_829

Opublikowano

Ja wiem tylko że jest taka grupa, ale nie wiem gdzie są te artykuły. Więc jestem na tak, zróbcie coś, żeby docierało to nawet do ludzi, którzy mają to w dupie bo może się zainteresują.

Opublikowano

Przecież to nic nie przyniesie, a moim zdaniem zrobi to nawet większego bajzlu na forum. 

nie

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

I tak nikt tego nie czyta, i tak nikt tego nie przeczyta, i tak nikt nie będzie szanował większości redakcji, i tak lepiej byłoby je usunąć, jednak sugestia jest dobra.

Jeśli faktycznie te śmieszne grupki mają zostać, to jestem na tak. Drobna zmiana, która teoretycznie wprowadza tam jakieś 5% szans więcej na zajrzenie do działu, więc co szkodzi spróbować? 

Przecież to nic nie przyniesie, a moim zdaniem zrobi to nawet większego bajzlu na forum. 

nie

2 linijki tekstu wprowadzą większy bajzel na forum?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

I tak nikt tego nie czyta, i tak nikt tego nie przeczyta, i tak nikt nie będzie szanował większości redakcji, i tak lepiej byłoby je usunąć, jednak sugestia jest dobra.

Jeśli faktycznie te śmieszne grupki mają zostać, to jestem na tak. Drobna zmiana, która teoretycznie wprowadza tam jakieś 5% szans więcej na zajrzenie do działu, więc co szkodzi spróbować? 

2 linijki tekstu wprowadzą większy bajzel na forum?

Wyszukiwarka dalej nie działa. Lepiej niech się tym najpierw zajmą.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Wyszukiwarka dalej nie działa. Lepiej niech się tym najpierw zajmą.

Nie działa od bardzo dawna, więc co to za myślenie? Gdyby nie mieli nic wprowadzać, a "zajmować się wyszukiwarką", to by na forum nie było żadnych zmian.

Poza tym nadal nie wytłumaczyłeś dlaczego 2 linijki tekstu wprowadzają bałagan na forum - Twoja odpowiedź jest bez sensu.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie działa od bardzo dawna, więc co to za myślenie? Gdyby nie mieli nic wprowadzać, a "zajmować się wyszukiwarką", to by na forum nie było żadnych zmian.

Poza tym nadal nie wytłumaczyłeś dlaczego 2 linijki tekstu wprowadzają bałagan na forum - Twoja odpowiedź jest bez sensu.

Chodzi mi o to, że moim zdaniem są ważniejsze priorytety niż zmiana dwóch linijek tekstu. Skoro administracja aż tak bardzo jest zajęta, to lepiej żeby naprawili przydatną rzecz, niż dodawali coś nie potrzebnego. Z tym bajzlem chodziło mi o ich obowiązki. Może nie obowiązki, ale po co sobie zawracać głowę dwoma linijkami, jak coś ważniejszego jest do naprawienia.

Opublikowano

Chodzi mi o to, że moim zdaniem są ważniejsze priorytety niż zmiana dwóch linijek tekstu. Skoro administracja aż tak bardzo jest zajęta, to lepiej żeby naprawili przydatną rzecz, niż dodawali coś nie potrzebnego. Z tym bajzlem chodziło mi o ich obowiązki.

Z Twojego posta to nie wynika. 

Istnieją ważniejsze priorytety, które nie są realizowane od dawna, bądź też ciągle nad nimi trwają prace (coś jak blogi, które podobno są skończone, ale ich nie ma). Polecam popatrzenie na sugestie wstecz - wspomina się o wyszukiwarce, o blogach, o filtrach - a i tak pomysły są akceptowane. 

______

Co do drugiej sugestii - jestem na tak. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Z Twojego posta to nie wynika. 

Istnieją ważniejsze priorytety, które nie są realizowane od dawna, bądź też ciągle nad nimi trwają prace (coś jak blogi, które podobno są skończone, ale ich nie ma). Polecam popatrzenie na sugestie wstecz - wspomina się o wyszukiwarce, o blogach, o filtrach - a i tak pomysły są akceptowane. 

______

Co do drugiej sugestii - jestem na tak. 

Myślę, że blogi dopiero będą na tym od dawna zapowiadanym ipb 4.0. Co nie zmienia faktu, że 2 linijki są zbędne.

Opublikowano

Jak macie takiego konia reklamowego w postaci MPC to wykorzystujcie każdą możliwośc na promocje :). Poziom filmów to druga sprawa, ale dobra reklama to połowa sukcesu.

Jak byłem MML to wyświetlenia zgadzały się głównie dlatego, że nad statusami była zakładka filmy, każdy widział, że Leader wrzucił film od MMT i nawet od niechcenia ktoś to włączał. Więc, jeżeli nie macie lepszych pomysłów na promo to dajcie te "dwie linijki tekstu", przez 30 nagród i grup forum i tak straciło estetykę. Nawet jak ma to nabić 100 wyświeteń więcej to warto, minimum roboty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...