Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbić szybko skill na G w metin2 pl?

pce111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam aure na m9 ale od jakiegoś czasu w ogóle mi nie wczytuje ku. Mam 36 lvl więc misji na 60lvl na pewno nie zrobię. Nie mam też pieniędzy na smocze monety. Czy jest jakiś inny sposób na szybkie wbicie aury na G? Chciałbym wbić tą aurę w ciągu tygodnia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dokladnie to nie priv czy cos, szczescie jest twoim wszystkim. Albo wejdzie albo spali... Pamietam siebie na endurionie jak gralem zanim wbilem wszystko to trwalo jakos ze 3 lata.

Jak juz to wbilem to wszystko poszlo z gorki i juz eq mialem full do pvp itd.

Opublikowano

Ukradnij mamie ostatniego grosza i kup smocze monety. A tak na poważnie przestań grać w te gre bo mi cb żal jak czytam o twoim problemie... Idz do zajarać jakieś ziolo z kolegami :)

a jak on ma 10 lat ? xD co do tematu,musisz wbijac pomalutku.Szybko to wbijesz w miesiac

/niereg. sygna

Opublikowano

Eventy,eventy EVENTY ! Ew. jak masz jakieś eq na prywatnych serwerach to zamieniaj za hajs/eq na globalu. Gdy będziesz mial duzo hajsu mozesz kupowac kupony sm i tak potem poleci ze masz 50 rad 50 ku aura i nagle aura g1 ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Skąd możesz wiedzieć co będzie na Haloween? Będzie pewnie jak co roku Zmianki Dodania etc. więc na tym evencie najbardziej się dorobisz na skille.

ewentualnie zarabiaj (sporą sumke) na kupony które były nie dawno i kup je za yangi.

Pracuje w tym forum.I w swieta nie bedzie dropu skarpet bo za duzo osob robilo 1 lvl  przez co ludzie mieli lagi.Wiec zachwycimy was innymi niespodziankami  ;)

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...