Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Anubis vs Xbalanque vs Loki

adrian0868

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak: Loki to bóg, który jest w ciul papierowy, wystarczy i skill i można go złożyć. Anubis-nie polecam, bo teraz praktycznie każdy ma aegisa + beadsy i taki anubis mało co robi. Xbal- jeden z lepszych adc, którego polecam ci kupić, ale najpierw zapoznaj się z buildami, taktyką gry itd. np. na streamach lub yt są kanały adc ze Smite ;)

Live a life you'll remember.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja polecam Lokiego. Dobra ucieczka, dobry atak (cryty itp.). Jak umiesz nim grać, to w ciągu gry możesz wyciągnąć 18/2 (Joust) lub 27/5 (Conquest). Wystarczy trochę umiejętności i dobry build.

Podobny obraz

Opublikowano

Każdy bóg w Smite jest niezwykle mocny, a ten przymiotnik przed "mocny" zależy tylko od gracza. 

Jeżeli chodzi o te postacie, to:

- Anubis - szczerze mówiąc, jeżeli już kogoś złapie, a ta osoba nie jest wstanie mu w krótkim czasie uciec, zdobywa zabójstwo. Bóg, który ma konkretny damage i bardzo dobre umiejętności. Zaś dużym minusem Anubisa jest niestety obrona. Przykładowo taki Loki ma tego maga na kilka hitów.

- Xbalanque - miałem z nim styczność tylko kilkanaście razy, także za wiele nie powiem. Jednak te najważniejsze rzeczy, to: ogromny damage, wielka mobilność i przede wszystkim zwrot życia. Będąc zaawansowanym graczem Smite można tym bogiem konkretnie kosić. Tutaj warto również wspomnieć o świetnych wręcz umiejętnościach, które idealnie współgrają z innymi postaciami. 

- Loki - mój pierwszy bóg, a zarazem postać, na której spędziłem najwięcej czasu. Ta mitologiczna twarz norweskich wierzeń jest wręcz idealnie stworzona na dżunglę. Wyśmienite umiejętności, potężny damage, kosmiczna mobilność i bardzo dobra współpraca. Postać, która wiele potrafi i jest prosta do opanowania. Jednak jest tutaj jeden wielki minus - obrona. Nie ma on praktycznie żadnych szans w starciach teamowych, bo stworzony został do wyłapywania wrogów od tyłu, z zaskoczenia. 

Także każdy bóg w tej grze jest w miarę równy i tak samo dobry. Zależnie od umiejętności osoby sterującej nim, pokazuje swoją moc. Ja osobiście preferuję z tego zestawienia Lokiego, bo mam do niego sentyment i niezwykle przyjemnie się nim gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...