Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę grać

sek125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześc otóż mam problem podczas odpalania steam wyskakuje mi taki błąd (foto) następnie gdy odpalam cs'a co parę rund ten błąd mi wyskakuje i zamyka cs'a i na dodatek nie działa mi ekwipunek,sklep,market po prostu jest czarny ekran i nic się nie ładuje wie ktoś jaka może być przyczyna

post-687373-0-60892500-1444920423_thumb.png

Opublikowano

Co do twojego problemu: wyłącz antywirusa, zobacz czy nie zablokował któregoś z plików gry. Jesli nie, a gra dalej nie będzie się włączać, przeinstaluj Visual C++ 2012 (wersję 32 bitową dla 32 bitowego systemu operacyjnego oraz wersje 32 i 64 bitowe dla 64 bitowego systemu operacyjnego), DirectX 11 oraz sterowniki graficzne.

Mi to pomogło masz temat do tego:

xyz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbuj zainstalować wszystkie wersję NetFramework począwszy od 2008. Instaluj wersję 32bitową jak i 64 bitową o ile masz 64 bitowy system.

Opublikowano

Spróbuj zainstalować wszystkie wersję NetFramework począwszy od 2008. Instaluj wersję 32bitową jak i 64 bitową o ile masz 64 bitowy system.

nic nie dało

Opublikowano

nic nie dało

Zainstaluj visual redistributable (wszystkie wersję lepiej), po tym, sprawdź spójność gry. Jesli nei zadziała, to format :v

Opublikowano

Zainstaluj visual redistributable (wszystkie wersję lepiej), po tym, sprawdź spójność gry. Jesli nei zadziała, to format :v

nic nie dało ;/

Opublikowano

Zobacz, czy coś pomoże uruchomienie gry w trybie zgodności z Windows XP.

X:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive > PPM na csgo > Właściwości > Zgodność > Uruchom ten program w trybie zgodności z Windows XP (Service Pack 3).

Opublikowano

Zobacz, czy coś pomoże uruchomienie gry w trybie zgodności z Windows XP.

X:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive > PPM na csgo > Właściwości > Zgodność > Uruchom ten program w trybie zgodności z Windows XP (Service Pack 3).

nic to nie dało ;/
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...