Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] #L vs elo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tako grałem na #L przez kilka miesięcy nie było bana, używam Elo tydzień max 2 nie gram dużo a tutaj "

Witaj, przywoływaczu.

Zbanowano twoje konto ze względu na używanie szkodliwych programów i modyfikacji klienta League of Legends. Uważamy, że wszyscy gracze powinni grać na równi, aby promować postawę fair play. Musisz pamiętać, że modyfikowanie klienta League of Legends jest sprzeczne z „Warunkami użytkowania”: http://eune.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse. Mamy nadzieję, że zobaczysz, jak niesatysfakcjonujące jest granie przeciwko osobom, które korzystają z zewnętrznych programów, aby zyskać przewagę.

Jeśli chcesz zaskarżyć decyzje dotyczące twojego konta, możesz skorzystać z poniższego odnośnika:

http://support.riotgames.com
          ESPORT Nowości Drużyny Harmonogram Informacje Ogólne   UŻYTKOWE Wsparcie Pomóż Nam Ulepszać Stan Serwera Bezpieczeństwo Konta   POLITYKA EULA Polityka Ochrony Prywatności Warunki Użytkownika Polityka Trybunału               © 2015 Riot Games, Inc. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Riot Games, Ltd., P.O. Box 11989, Dublin 2, IRELAND       Czy ten e-mail jest prawdziwy?
WYŁĄCZ SUBSKRYPCJĘ"

Opublikowano

Powiem tako grałem na #L przez kilka miesięcy nie było bana, używam Elo tydzień max 2 nie gram dużo a tutaj "

Witaj, przywoływaczu.

Zbanowano twoje konto ze względu na używanie szkodliwych programów i modyfikacji klienta League of Legends. Uważamy, że wszyscy gracze powinni grać na równi, aby promować postawę fair play. Musisz pamiętać, że modyfikowanie klienta League of Legends jest sprzeczne z „Warunkami użytkowania”: http://eune.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse. Mamy nadzieję, że zobaczysz, jak niesatysfakcjonujące jest granie przeciwko osobom, które korzystają z zewnętrznych programów, aby zyskać przewagę.

Jeśli chcesz zaskarżyć decyzje dotyczące twojego konta, możesz skorzystać z poniższego odnośnika:

ESPORT Nowości Drużyny Harmonogram Informacje Ogólne   UŻYTKOWE Wsparcie Pomóż Nam Ulepszać Stan Serwera Bezpieczeństwo Konta   POLITYKA EULA Polityka Ochrony Prywatności Warunki Użytkownika Polityka Trybunału               © 2015 Riot Games, Inc. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Riot Games, Ltd., P.O. Box 11989, Dublin 2, IRELAND       Czy ten e-mail jest prawdziwy?

WYŁĄCZ SUBSKRYPCJĘ"

L# jest detected. To nie wina EB.

Za L# banuja falami, to zwykly przypadek ze Ty akurat dostales perma w tym momencie.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Witaj, przywoływaczu.

WYŁĄCZ SUBSKRYPCJĘ"

równie dobrze mogłeś nie używać teraz przez dwa tygodnie eb, a dostałbyś bana za l# 

Opublikowano

To jest tyko kolejna marna próba niesłusznego zniesłowienia EloBuddy.

Kolego, muszę Cie zmartwić, ale niestety Ci się tak jak innym jeszcze nie udało, gdyż ten ban został nałożony na Twoje konto praktycznie na pewno przez korzystanie ze skryptów dla Leaguesharp'a mimo, że (przynajmniej tak twierdzisz, prawda może być zupełnie inna) już od 2 tygodni zamiast niego używasz EloBuddy.

Stało się tak dlatego, że RIOT niektóre podejrzane sprawy dotyczące postępowania przeciwko kontom, poprzez które potencjalnie mogły być używane programy tego typu odłożył na później, czyli najwyraźniej między innymi na teraz, choć zostały negatywnie oflagowane przez serwery RIOTu już dosyć dawno temu.

W dodatku zbanowany również mogłeś zostać nawet przez swoje durne błędy popełnione podczas skryptowania w danej grze/poszczególnych grasz w zależności od ilości Twoich wpadek. Pewnie związane są one z tym, że niezależnie od tego, czy próbowałeś stosować jakieś metody zmniejszające szanse na bycie rozpoznanym jako cheater w grze, to i tak niektórzy gracze obeznani w tym temacie (a co gorsza może nawet inni wredni skrypterzy) dowiedzieli się o tym, a potem Cie za to zreportowali i stąd ten ban, skoro RIOT w ostatnim czasie zaczął się bardziej interesować przestrzeganiem kodeksu gry.

Ważny jest też również tzw. movement delay, od którego zależy nie tylko efektywność, z jaką oddalasz się od przeciwników jednocześnie ich atakując, ale również ilość informacji wysyłanych do serwera, która jest tam rejestrowana nadnaturalna dla każdego człowieka, jeśli ustawiłeś ją poniżej 80, a nawet w niektórych przypadkach poniżej 100, więc w przypadku, gdy nie dbałeś wcześniej o te ustawienia na tyle, by nie być kolejnym oczywistym cheaterem w oczach RIOTu, to jest to kolejny powód, dla którego zostałeś zasmucony banem (o ile nie zmyślasz oczywiście).

Z powyższych względów jest to wręcz pewne, że nie masz racji, twierdząc, że to wina EloBuddy wbrew wnioskom wynikającym z Twojego postu.

Opublikowano

Witaj, przywoływaczu.

WYŁĄCZ SUBSKRYPCJĘ"

Ja również dostałałem bana za l# Plat 4 tydzień temu :D

L# jest detected. To nie wina EB.

Za L# banuja falami, to zwykly przypadek ze Ty akurat dostales perma w tym momencie.

Korzystałem z eb do teraz na nowym koncie i tylko użyłem eb nadal bez bana :)

Opublikowano

Na wszystkich moich kontach używałem L# teraz EB i jeszcze nie złapałem bana tak więc nie wiem jak niektórzy muszą tego używać skoro zostają ukarani.. Albo masz pecha lub po prostu używasz czegoś dodatkowo co konfiguruje Twoje pliki gry i właśnie wtedy Cię wyłapują.. Co tu dużo pisać, powodzenia na nowym i więcej szczęścia :)

Opublikowano

#edit/up

mnie w sumie ostatnio często banują, ale nie cackam się w jakies humanizery itp. ustawiam zazwyczaj wszystko tak, aby jak najwięcej wyciągnąć z tych skryptów, nie żal mi tez kont, bo mam ich od c***a na 10lv, wcale nie tak ciężko o bana na L$, kiedyś jak miałem konto diamentowe, to trochę bardziej dbałem o to, żeby mnie nie wykrywali i bardzo długo nie złapałem bana, dopiero w tej wielkiej fali za zoom hacka :/

a kolejne posypały się jak w rękawa, bo już się przestałem czaić :P

#topic

Przykro mi kolego z powodu twojej straty, Riot banuje z automatu jeśli jest 100% pewności że ktoś cheatuje, albo z jakimś opóźnieniem(flaguje), więc uważam, że niesłusznie oceniasz EB, bo bana od razu z automatu nie dostałeś, a dwa tygodnie to bardzo krótki okres czasu jak na flagowanie, mój pierwszy ban był po około 2 miesiącach (zakładałem wtedy masę kont na 10lvl, expiłem je na "autosharpotingu" i mogłem sprawdzić sobie, kiedy zostało założone ostatnie konto, które nie zostało zbanowane, tych banów nie liczyłem przy wyszczególnianiu na na dole, nawet nie wiem ile ich było, ale ogólnie to w c**j :D)

Moje doświadczenia co do banów:

Bany na LS (100%): 3

Bany na Bolu (100%): 0

Bany na Bolu/LS (był używany zarówno bol ok 20% jak i L ok 80%): 4

Bany na Bolu/LS/EB/GOS (było używane wszystko co tylko możliwe, ale głównie L): 1

Bany na EB (100%): 0

W 3 przypadku, obstawiam, że te bany były też przez LS, a nie przez bola, Joduska leci sobie w c**ja z tą niewykrywalnością.

#ps

i tak uważam, że warto grać na LS, bo spacja w nim robi najlepszą robotę :D

Opublikowano

#edit/up

mnie w sumie ostatnio często banują, ale nie cackam się w jakies humanizery itp. ustawiam zazwyczaj wszystko tak, aby jak najwięcej wyciągnąć z tych skryptów, nie żal mi tez kont, bo mam ich od c***a na 10lv, wcale nie tak ciężko o bana na L$, kiedyś jak miałem konto diamentowe, to trochę bardziej dbałem o to, żeby mnie nie wykrywali i bardzo długo nie złapałem bana, dopiero w tej wielkiej fali za zoom hacka :/

a kolejne posypały się jak w rękawa, bo już się przestałem czaić :P

#topic

Przykro mi kolego z powodu twojej straty, Riot banuje z automatu jeśli jest 100% pewności że ktoś cheatuje, albo z jakimś opóźnieniem(flaguje), więc uważam, że niesłusznie oceniasz EB, bo bana od razu z automatu nie dostałeś, a dwa tygodnie to bardzo krótki okres czasu jak na flagowanie, mój pierwszy ban był po około 2 miesiącach (zakładałem wtedy masę kont na 10lvl, expiłem je na "autosharpotingu" i mogłem sprawdzić sobie, kiedy zostało założone ostatnie konto, które nie zostało zbanowane, tych banów nie liczyłem przy wyszczególnianiu na na dole, nawet nie wiem ile ich było, ale ogólnie to w c**j :D)

Moje doświadczenia co do banów:

Bany na LS (100%): 3

Bany na Bolu (100%): 0

Bany na Bolu/LS (był używany zarówno bol ok 20% jak i L ok 80%): 4

Bany na Bolu/LS/EB/GOS (było używane wszystko co tylko możliwe, ale głównie L): 1

Bany na EB (100%): 0

W 3 przypadku, obstawiam, że te bany były też przez LS, a nie przez bola, Joduska leci sobie w c**ja z tą niewykrywalnością.

#ps

i tak uważam, że warto grać na LS, bo spacja w nim robi najlepszą robotę :D

Jak na dzień dzisiejszy to tak ale po co go używać jak się można z kontem pożegnać ? eb jest w fazie beta ale i tak ma najlepszy początek z tych wszystkich programów, dlaczego dużo ludzi używało leaguesharp jak też był świeżym programem ? bo był darmowy i ludzi chcieli z niego korzystać a wtedy skrypty nie były tak dobrze dopracowane jak teraz są .

<p>.

Opublikowano

Nie grałem przez dłuższy czas ponieważ chodziłem do szkoły dostałem bana na nulled i po miesiącu zacząłem znowu na elo :) jestem normalnym graczem po prostu to jest syf i tyle 2 milionów bugów ;) 

Opublikowano

Nie grałem przez dłuższy czas ponieważ chodziłem do szkoły dostałem bana na nulled i po miesiącu zacząłem znowu na elo :) jestem normalnym graczem po prostu to jest syf i tyle 2 milionów bugów ;)

elobuddy to najlepszy program jaki powstal,syfem mozesz nazwac swoja matke a nie ten boski program

Opublikowano

syfem mozesz nazwac swoja matke a nie ten boski program

Widać twój poziom,maksymalnie 13 lat.

Witaj, przywoływaczu.

WYŁĄCZ SUBSKRYPCJĘ"

Za L# lecą BanVave,polecam EB ciężko dostać bana jak się używa z głową.
Opublikowano

i latwo sie dostaje bany rowniez za odpalonego full evade ze unika kazdego skilla ....

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...