Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Tutorial][It] New Best Private Serwer ! - Deathlonju2

Gość nani98

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No wiecie ja wole poczekac ten 1-2 dni zeby pograc na jakims porzadnym servie a nie na shicie ^^

Opublikowano

Ja pierdziele...pomóżcie mi bo mnie krew zalewa...czemu caly czas wyskakuje mi błąd że to ID już istnieje ???!!?!?!?!?

PS .: nawet próbowałem takiego : asasdasdsdasg

EDIT : mógłby mi ktoś zrobić konto ?

34395.pngsraczuser.gif

googleuser.png34115.jpg

33983.png34382.png

32409.png31453.png

31590.png33929.png

34240.gif34247.png

Opublikowano

Heh może serwer długo będzie stał ale mają zbanować polaków ... GM pisał na czacie niby ehh

Logo.JPG

Opublikowano

@up gadasz bzdury jak nic... chyba nie wchodziles na serva od wczoraj lub tak jak pisalem gadales z jakims GM nie GA ktorzy nie maja nic do powiedzienia i nawet nie maja nic przeciwko polaka...napisz do [GA]Rey czy polacy moga grac jesli nie dostaniesz bana w ciagu 5 minut uznam ze masz racje pewnie ci nic nie napisze i jak sie wylogujesz to juz nie wbijesz perm ban! >.> pozdrawiam

Opublikowano

Warriora prawie wogole nie ma.. jeszcze nie widzialem zeby sie cos udzielil w grze a jak jest to afk'uje w m1 >.>

Opublikowano

Boze to po co piszecie do GMOW ze jestescie polakami? Gralam na podobnym serwerze okolo roku (locmt2) superserwer, tez wloski. Banowali polakow (niby) ale tylko jak ktos pisal na ogolnym po polsku lub pisal do GMA I'M FROM POLAND!

Wiec ruszcie glowa i jak chcecie grac zablokujscie szept i nie piszcie na ogolnym. A jesli chodzi o banowanie IP rowniez tego nie robia, bo wlosi mieszkaja nawet i w calej EU.

Rozsmieszaja mnie posty ktore piszecie o tym ze gm-owi przyznajecie sie ze jestescie polakami...glupota.

pozdrawiam

Opublikowano

@up chyba nigdy nie grales na tym servie... nikt z polakow nie pisze na ogolnym i nikt nie lata do gm spamiac ze jest z polski...

Opublikowano

TO nie żaden problem można też sciągnać kamera i dać ten serwer i ctrl+v z google ... ;d

I ten serwer jest cool ;d są częste eventy chyba ;d ale ja jak byłem to była masa ;d i dużo yang z nich ;d dobre bronie z tych pieców lecą ;d zale itp stalki ...;d

@

dawać minusy -

Logo.JPG

Opublikowano

@up chlopie tez przez 5 dni jakos gralem i codziennie pisalem do GA po angielsku i tez nic az wczoraj mu cos odwalilo...

Opublikowano

A mi z niewiadomego powodu wywaliło konto i zalogować nie chce. Pisze proces logowania trwa...

Wiele osób chce minusy. Ja zbieram + Daj Plusa nie bądź sknerus :P

Opublikowano

Zaraz to sprawdzę.

@EDIT

OFF :/

Gość Sanuyem
Opublikowano

Pewnie jakaś konserwacja trwa, spokojnie ludzie, przeżywacie to jak mrówka okres...

Edit:

Strona już działa.

Opublikowano

Ale serwer jeszcze nie.

Ale spokojnie. Przecież pierwszy tydzień serwera był żałosny. A teraz wszystko było okej.

Jeszcze zadziała

Opublikowano

ten serwer jest off 4ever czy to tylko jakiś chwilowy off zna ktoś może jakiś inny serwer na którym są wszystkie te bronie nowe ?

30299.jpg

32248.png

32846.png

wwwl.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...