Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakłady cs:go na realnych pieniądzach/ czy legalne?

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Do tej port obstawiałem skiny i dobrze mi to wszystko idzie, więc postanowiłem się przełączyć na obstawianie realnej kasy.

I czy przykładowo taka strona jak "pinnaclesports" i obstawianie tam jest legalne? Czy nie będę miał problemów z wypłaceniem kasy i w razie czego ze skarbówką? :)

Nie orientuje się za bardzo jak w Polsce działa skarbówka i nie wiem, czy legalne jest zarabianie pieniędzy na internetowych zakładach? :)

Opublikowano

Nie będziesz miał żadnych problemów, a przynajmniej nie powinieneś  xD

A ja muszę być pewny :D

I jeszcze jedno jak się rejestruje na tego typu stronie podać prawdziwe dane czy lepiej zmyślone?

Opublikowano

Lepiej prawdziwe

ok.

A jeszcze jedno pytanie.

Popatrzyłem się na informacje dotyczące płatności i pisze "Wypłata: i mam do wyboru 4 serwisy i pisze opłata za wypłatę 45zł czyli za każdą wypłatę nie zależnie od tego ile wypłacam płace im 45zł?

Opublikowano

Nie wiem co i gdzie to wyczytałeś, ale u wielu bukmacherów internetowych jest minimalna możliwa kwota do wypłacenie, może o to chodzi, bo za wypłatę pieniędzy nie ponosisz zadnych kosztów

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Nie wiem co i gdzie to wyczytałeś, ale u wielu bukmacherów internetowych jest minimalna możliwa kwota do wypłacenie, może o to chodzi, bo za wypłatę pieniędzy nie ponosisz zadnych kosztów

post-995000-0-35842200-1444850769_thumb.jpg

Opublikowano

Nigdy nie grałem na pinnacle, ale to jest niemożliwe, by brali sobie tyle za wypłacenia hajsu. Napisz do nich maila z prośbą o wyjaśnienie. W moim przypadku czy to na sts, unibet czy bet365 nigdy nie ponosilem kosztów za wypłatę

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...