Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki monitor polecacie do CS:GO?

AmIsUr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie szukam monitora głownie do cs jest ich duzo , widziałem jaki ma izak jest to jeden z najlepszych monitorów ale one sa po 1 200 zł jest to sporo jak dla mnie bym wolał cos kupic w cenie 600 zł o ile taki bedzie pod gry .Jeżeli macie jakes propozycje to zapraszam i dzieki za pomoc

Opublikowano

LG 23MP65 / AOC 

Dwa polecane przeze mnie monitory w tej cenie, nie ważne który byś wybrał, to się nie zawiedziesz. Osobiście korzystam z LG, różnicy między tymi dwoma monitorami w sumie nie widać, a design obu bardzo mi się podoba.

Nie sugeruj się tym, ile pokazują Ci w opisach (LG reakcja: 5ms ; AOC reakcja: 6ms), bo to są różnice, których nie widać i tak na dobrą sprawę to bym wcale nie był przekonany, co do tych wyników. Jeśli, grają dla Ciebie rolę głośniki,

to AOC je posiada, LG natomiast już nie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

LG 23MP65 / AOC 

Dwa polecane przeze mnie monitory w tej cenie, nie ważne który byś wybrał, to się nie zawiedziesz. Osobiście korzystam z LG, różnicy między tymi dwoma monitorami w sumie nie widać, a design obu bardzo mi się podoba.

Nie sugeruj się tym, ile pokazują Ci w opisach (LG reakcja: 5ms ; AOC reakcja: 6ms), bo to są różnice, których nie widać i tak na dobrą sprawę to bym wcale nie był przekonany, co do tych wyników. Jeśli, grają dla Ciebie rolę głośniki,

to AOC je posiada, LG natomiast już nie.

Te czasy reakcji sa dosyc przeklamane zazwyczaj.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Przekłamanie czy nie, to jest po prostu czas reakcji gtg, który mało znaczy. Najlepiej rozejrzeć się za testami monitorów na jakimś portalu (dobrze by było gdyby to był jeden portal, żeby była taka sama metodologia testowa) przykładowo tftcentral. W tej cenie nie będzie dużych różnic między monitorami (przynajmniej jeśli chodzi o input lag i czas reakcji), wybierz jakiś ładny. Fajnie jeśli miałby flicker free

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...