Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A6W

KibiXe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zaczynam  Aerobiczną 6 Weidera i jaka ma być dieta oraz o jakiej porze dnia ćwiczyć?

Czy przed tym mam robić jakąs rozgrzewke czy odrazu do ćwiczeń?

Ps:mam 185cm i 80kg

Opublikowano

Zawsze rozgrzewka.

I tak nic Ci nie da a zjebiesz sobie kręgosłup, są bardziej efektywne ćwiczenia.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Zawsze rozgrzewka.

I tak nic Ci nie da a zjebiesz sobie kręgosłup, są bardziej efektywne ćwiczenia.

Ćwiczyłeś to czy mówisz tak z siebie bo gdzieś wyczytałeś? hę

Jakie to bardziej efektywne?

Opublikowano

Tak ćwiczyłem to i mały były efekty, dopiero jak dorzuciłem absy to zaczęło  się coś dziać. 

21f0dgn.jpg

Opublikowano

To rzeźbi mięśnie brzucha, ale jak masz sadełko to te mięśnie i tak się pod nim chowają. Dużo biegana + A6W może i da jakiś efekt, ale....

skończyłem całą A6W do końca, dużo mi to dało bo sam z siebie nie jestem gruby i ładnie mi to wszystko wyrzeźbiło, ale kręgosłupa to już nigdy nie będę miał jak kiedyś. Nie polecam :D

Opublikowano

To rzeźbi mięśnie brzucha, ale jak masz sadełko to te mięśnie i tak się pod nim chowają. Dużo biegana + A6W może i da jakiś efekt, ale....

skończyłem całą A6W do końca, dużo mi to dało bo sam z siebie nie jestem gruby i ładnie mi to wszystko wyrzeźbiło, ale kręgosłupa to już nigdy nie będę miał jak kiedyś. Nie polecam :D

Tak również biegam.

Opublikowano

Przed każdą formą aktywności warto zrobić sobie rozgrzewkę, bo mięśnie zaczynają na dobre pracować dopiero po około 10 minutach wysiłku.

Poza tym A6W to mit, samo katowanie brzucha Ci nic nie da, popalisz mięśnie i tyle z tego będziesz miał. Biegaj i rób jakieś ABS co 2 dni, to starczy. Nie da się wyrzeźbić samego brzucha, tłuszcz się spala proporcjonalnie na całym ciele. A ćwicząc co dzień mięśnie nawet nie będą się regenerowały.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ćwiczyłeś to czy mówisz tak z siebie bo gdzieś wyczytałeś? hę

Jakie to bardziej efektywne?

Uważaj a6w dla osób niewysportowanych grozi poważnymi urazami kręgosłupa.

IRcBXuaz10l20.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a6w jest hujowe z tego wzgledu, ze narzuca ci progres... nie kazdy rozwija sie tak samo i zwiekszanie ilosci powtorzen z dnia na dzien moze u wielu osob stac sie po prostu niemozliwe 

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...