Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Certyfikat ECDL - warto?

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry. W mojej szkole wkrótce będzie możliwość zdawania certyfikatu ECDL. Czy warto zaliczyć te 7 modułów?

Jakie mam korzyści z tytułu otrzymania tego "papierka"? 

Opublikowano

Jeśli to jest ten sponsorowany z UE to trochę beka, bo wiem że mój ojciec coś podobnego sobie zrobił, ponieważ nie ogarnia tych "technologi". Wcześniej tylko pocztę umiał otworzyć i konto bankowe sprawdzić, a teraz po tym mówił że coś nawet z pakietu Office ogarnia etc. imo to chyba dla tych starszych osób jest :D

Według mnie warto, zawsze to jakiś papierek dla Ciebie, który może przydać Ci się przy wysyłaniu cv  :)

Wątpię by mu się przydało, teraz każdy młody bardzo dobrze ( na pewno lepiej od swoich rodziców ) ogarnia komputer, pozdro. 

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Jeśli to jest ten sponsorowany z UE to trochę beka, bo wiem że mój ojciec coś podobnego sobie zrobił, ponieważ nie ogarnia tych "technologi". Wcześniej tylko pocztę umiał otworzyć i konto bankowe sprawdzić, a teraz po tym mówił że coś nawet z pakietu Office ogarnia etc. imo to chyba dla tych starszych osób jest :D

Wątpię by mu się przydało, teraz każdy młody bardzo dobrze ( na pewno lepiej od swoich rodziców ) ogarnia komputer, pozdro. 

Jak najbardziej ukończenie takiego kursu można śmiało wpisać w CV.

Jeśli jest ten certyfikat darmowy i masz czas na jego uzyskanie to śmiało próbuj, zawsze lepiej mieć więcej możliwości niż mniej.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

@Equener. Nie jest sponsorowany przez UE. Pierwsze 4 moduły to jest basic, czyli prościzna. Następnie standard coś lepszego no i można dobrać specjalizacje (programistyka, grafika etc.) @Legenda. To samo mówił nauczyciel, teraz jest dużo czasu do tego na miejscu i warto.

Opublikowano

szkoda czasu, nic ciekawego sie tam nie nauczysz. Miałem to rok dostałem, dostaniesz jakiegoś gównianego nauczyciela + jak już zrobisz ten certyfikat to on jest ważny 5 lat. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

@TheJeron78 Chyba mówisz o czymś innym. Certyfikat który chcę zrobić jest dożywotni (tak jak matura).

Nie chcę się niczego nauczyć bo ja to umiem, chcę tylko mieć coś konkretnego na papierze do wpisania w CV.

Opublikowano

@TheJeron78 Chyba mówisz o czymś innym. Certyfikat który chcę zrobić jest dożywotni (tak jak matura), a egzaminatorem jest mój nauczyciel od informatyki (na którego nie mogę nic złego powiedzieć bo ogarnia praktycznie wszystko od Grafiki 3D do Asemblera.)

Nie chcę się niczego nauczyć bo ja to umiem, chcę tylko mieć coś konkretnego na papierze do wpisania w CV.

Jeśli potrzebujesz tego w tym celu to nad czym się zastanawiać? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...