Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać by mieć jakieś szanse w zabawach typu: Blasting, Seizure ?

MAT0x2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głównie chodzi mi o to, że w takim pojedynku zazwyczaj robię po 2, 3 zabójstwa maks. Czy macie jakieś rady co do tego typu konkurencji ? W Team Deatch'matchu jakoś mi idzie :), jest po kilkanaście do kilkudziesięciu killi , natomiast dużo dużo gorzej wypada to w Blastingu, lub Seizure, lubię bardzo te konkurencje, ale nie jest miłe gdy dostajesz w czerep co 30 sekund, za to ty nic nie ustrzelisz :( oraz, co się dostaje za te konkurencje ? z tego co widziałem cashu mało

Opublikowano

Jeżeli chcesz długo przetrwać to przede wszystkim musisz znać dobrze mape na której grać i do tego dobra kampa i masz dużo zabójstw. 

a polecasz jakąś mapę ? :)

Opublikowano

Żeby zdobywać jak najwięcej kilii w skillu jest po pierwsze umiejętność celuj w heada a nie strzelasz po nogach.. po drugie dzwięk. Gdybym miał grać bez słuchawek w tej chwili jakiegos Blastinga takiego jak sattelite to coś czuje że nie było by kolorowo :) Gdy masz dobre słuchawki to Ty z A słyszysz jak gość po B biega ;)

Opublikowano

Mam słuchawki douszne, całkiem dobre  :D i widzisz, a ja zawsze grałem Blastinga bez słuchawek  :v a macie jakieś rady, czy coś takiego dla początkujących graczy w Blastinga ?  :)

Opublikowano

Dobre sluchawki powiadasz :D Zmien dodatkowo opcje w grze na 100/0/0/100/5.

I slyszysz przeciwnikow na ich respie :D

Nie rozumiem, w jaki sposób to zmienić ?na początku myślałem że to są opcje głośności , natomiast gdy tak zobaczyłem, to to co napisałeś by sie nie pokrywało z opcjami jakie tam są o.0 nie wiem czy mnie rozumiesz, po prostu wytłumacz jak to zmienić :D ( i co to ten resp ? :v )

Opublikowano

Nie rozumiem, w jaki sposób to zmienić ?na początku myślałem że to są opcje głośności , natomiast gdy tak zobaczyłem, to to co napisałeś by sie nie pokrywało z opcjami jakie tam są o.0 nie wiem czy mnie rozumiesz, po prostu wytłumacz jak to zmienić :D ( i co to ten resp ? :v )

Spawn, w tym wypadku przeciwników, czyli tam się "pojawiają" 

Opublikowano

Poznaj mapę (polecam Drone) weź w rękę P90 i zakamp się, ale nie zabijaj ludzi chodzących gęsiego, poczekaj aż przejdą i pomorduj od tyłu­

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Opublikowano

Opcje glosnosci i uwierz mi pokrywa sie tak jak podyktowalem. 100/0/0/100/5

Nie potrzebne ci dzwieki otoczenia , ani tez muzyka smieszna masz sie skupic na grze.

A i jeszcze jeden tip jaki na esl wykorzystuja to ustaw taka sama rozdzielczosc jaka masz na pulpicie troche pomaga.

Wylacz opcje krwi itd. i gra bd plynniejsza.

Ew. zmien tapetke na biala oszczedzi ci ramu i zoptymalizuj komputer typu wylaczenie wszystkiego w tle i co sie uruchamia z startem systemu , a do tego polecam program co automatycznie w tryb turbo boost ci wejdzie (Advanced system care) i oszczedzi ramu i wylaczy zbedne uslugi ,a dodatkowo mozesz nim dezaktywowac rozne rzeczy przy starcie , optymalizowac dysk , aktualizowac programy i inne takie tam jak defrag rejestru.

Procz tego jak wkurza cie windows 8 ten program oferuje ci nakladke z znanego systemu windows xp ... czyli , ze znikaja panele i masz widok jak na xp :)

Opublikowano

Nie potrzebne ci dzwieki otoczenia , ani tez muzyka smieszna masz sie skupic na grze.

A i jeszcze jeden tip jaki na esl wykorzystuja to ustaw taka sama rozdzielczosc jaka masz na pulpicie troche pomaga.

Ew. zmien tapetke na biala oszczedzi ci ramu i zoptymalizuj komputer typu wylaczenie wszystkiego w tle i co sie uruchamia z startem systemu , a do tego polecam program co automatycznie w tryb turbo boost ci wejdzie (Advanced system care) i oszczedzi ramu i wylaczy zbedne uslugi ,a dodatkowo mozesz nim dezaktywowac rozne rzeczy przy starcie , optymalizowac dysk , aktualizowac programy i inne takie tam jak defrag rejestru.

Procz tego jak wkurza cie windows 8 ten program oferuje ci nakladke z znanego systemu windows xp ... czyli , ze znikaja panele i masz widok jak na xp :)

Czyli ma być głośność gry (czy coś takiego ) ustawione na 100 aż ? 

Opublikowano

A do tych opcji głośności co podałeś, to zakładać słuchawki czy nie ? jak gram na słuchawkach to mi uszy rozrywa przy takiej konfiguracji

Opublikowano

Kolega ma problem z robieniem dobrych stat, nie skarżył się na lagi czy coś

Dużo trenuj graj na tych mapach i się w końcu nauczysz :)

Opublikowano

Kolega ma problem z robieniem dobrych stat, nie skarżył się na lagi czy coś

Dużo trenuj graj na tych mapach i się w końcu nauczysz :)

Pozostaje na razie granie w Team Deatchmatch, jak nabiorę skilla to zaczniemy wtedy grać w takie zabawy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...