Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.sg czy WOM?

Gość esej

Który serwer  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który serwer bardziej polecasz?

• WOM2
      20
    • Metin2.sg
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam takie bardzo proste pytanie... który serwer wybrać : Metin2.sg czy WOM2? 

1) Gdzie więcej gra osób?

2) Który serwer jest przysłowiowo "łatwiejszy"?

3) Na którym gra więcej Polaków?

4) Jakieś SS'y z M1?

Czekam na odpowiedzi.  B)

Opublikowano

Cześć, mam takie bardzo proste pytanie... który serwer wybrać : Metin2.sg czy WOM2? 

1) Gdzie więcej gra osób?

2) Który serwer jest przysłowiowo "łatwiejszy"?

3) Na którym gra więcej Polaków?

4) Jakieś SS'y z M1?

Czekam na odpowiedzi.  B)

1) Wom2

2) Wom2

3) Wom2

4) BRAK

Opublikowano

WOM jest super. Bardzo czesto oglaszaja sie tam mistrzowie gry, do ktorych mozna sie zglosic z pytaniem lub problemem - nigdy nie mialam problemu by sie z kims skontaktowac. Praktycznie zawsze w godzinach popoludniowych dostepny jest jakis GM ktory wlada dobrze jezykiem angielskim, ale jest tez [GM]Kados do ktorego mozna sie zglosic w rodzimym jezyku :)

Na wolaj i trade chacie obowiazuje angielski i za pisanie po polsku mozna dostac mute, ale szept ani bialy czat nie jest tak restrykcyjny.

Polecam serwer obiema rencyma.

who cares?

Opublikowano

o wiele bardziej polecam wom2 jak sg.

Wiecej możliwosci,dobry kliman,ogarnieta i aktywna administracja nawet w jezyku pl 

:)

Opublikowano

­Przypomnę, że SG to global, a WOM to serwer prywatny. Na obu serwerach miałem okazję zagościć, aczkolwiek oba serwery charakteryzuje jedna rzecz - są lepsze niż PL global, czy też privy. Jeżeli chcesz zacząć grać na +2/3 lata, to polecam SG.

Jeżeli chcesz posiedzieć rok, lub mniej więcej taki okres czasu to WOM.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

­

A jak tam z administracją? Czy jest dość pozytywnie nastawiona na graczy przykładowo z Polski? 

Tak, jest nawet polski GM (Kados).

Oba serwery są bardzo dobre, na obu są też codzienne eventy, ale jednak wybrałbym WOM'a (grałem na obu). WOM2 jest łatwiejszy, są ciekawe rozwiązania, jak np. sklepy offline, czy pet, którego ewouluje się w wierzchowca. Są też głosowania, na których w 3 dni zarobisz na 4 zmianki/dodania.

Jak najbardziej polecam World of Metin2.

tenor.gif

Opublikowano

Z własnego doświadczenia polecam WoM,

gra dużo ludzi polaków łatwo się dorobić z dogadaniem się z ludźmi też nie ma problemu.

Zdecydowanie WoM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...