Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje Skromne Bety

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Od dłuższego czasu obstawiam na Lounge'u, nie zawsze wygrywam, ale mimo wszystko wychodzi mi to całkiem nieźle. Więc dlaczego by się z wami moją wiedzą nie podzielić ? A więc do dzieła :

Mecz: TSM vs Torpedo
Czas: 13.10.2015 godzina 18:00
Opis: Torpedo to nie najgorsza drużyna. Ostatnio idzie im coraz lepiej, widać, że zawodnicy bardzo się starają. Niestety ,w teorii nie mają najmniejszych szans przeciwko TSM . Mimo wszystko skip/ICB na torpedo .

Mecz: EnVyUs vs Titan
Czas: 13.10.2015 godzina 19:00
Opis: Mirage nie należy do ulubionych map EnVy. Drużyny będą grały tylko i wyłącznie jedną mapę. Wszystko będzie zależeć od kluczowych zawodników obu drużyn. Polecam skip, mimo % na korzyść EnVy, mecz raczej wyrównany. Wszystko może się zdarzyć :)

Mecz: Fnatic vs EnVyUs
Czas: 13.10.2015 godzina 20:00
Opis: EnVy potrafi grać Train'a. Mecz będzie rozgrywany w systemie BO1, więc jedna wystarczy im aby wygrać. Polecam obejrzeć jak EnVy poradzi sobie z Titan i samemu wyciągnąć wnioski, mimo wszystko polecam skip :)

Mecz: Fnatic vs Titan
Czas: 13.10.2015 godzina 21:00
Opis: Obie drużyny strasznie nas dzisiaj wszystkich zaskoczyły. Titan bardzo ładnie zagrało przeciwko EnVy, a Fnatic nie mile nas zaskoczyło na mapie de_Train. Polecam skip , Fnatic bardzo często lubi przegrać jeden mecz prawie do zera by w następnym pokazać co naprawdę potrafią :)

Mecz: TSM vs Fnatic
Czas: 13.10.2015 godzina 23:00
Opis: Kolejny niesamowicie wyrównany mecz. TSM właśnie przed chwilą ledwo co poradziła sobie z drużyna G2. Fnatic natomiast w piękny sposób pokonała Titan'ów, natomiast przeciwko EnVy na mapie de_Train zagrali strasznie słabo. Jeżeli Fnatic się przyłoży to nie powinni mieć większego problemu z wygraną. Mimo wszystko polecam skip, wszyscy wiemy jak to z nimi jest.

Mecz: Titan vs mouz

Czas: 14.10.2015 godzina 17:00

Opis: Analizując ostatnie wspólne spotkania tych drużyn, ciężko wybrać faworyta. Obie drużyny specjalizują się raczej w podobnych mapach. Patrząc na wczorajszą formę Ex6TenZ'a przeciwko EnVy na mapie de_Mirage. Titan ma całkiem spore szansę wygrać. Tak jak już mówiłem dużo zależy od dzisiejszej formy kluczowych zawodników. Mimo wszystko przewiduję 2:0 bądź remis dla Titan :)

Mecz: TSM vs TTC

Czas: 14.10.2015

Opis: TSM ostatnimi czasami jest w niesamowitej formie. TTC to znacznie słabsza drużyna. Mecz w systemie BO3 więc na ,,szczęście,, nie ma raczej co liczyć. Procenty nie sprzyjają obstawianiu, polecam skip/ICB na TTC :D

Opublikowano

Czyli full na Torpedo ? Ok. :v

po tym co napisał chyba tak xD, sorry HyPeX ale napisałeś że masło jest maślane, nie opłaca się obstawiać meczy 80+%% zawsze lepiej skip lub jakiś low na drugi team

Opublikowano

Coś kolego tłumaczenie masz słabe... wiem skąd wziąłeś te "przewidywania", ale następnym razem lepiej 

się postaraj, tam pisało: "Like i said before Envy is looking good recently and Mirage is a good map for them. They had some good results on it against top tier teams which is good. They beat fnatic on it around 2 weeks ago and won a match against VP on mirage.

Titan however seem to be not as good as Envy on this map"

­

­Keelah se'lai

Opublikowano

Coś kolego tłumaczenie masz słabe... wiem skąd wziąłeś te "przewidywania", ale następnym razem lepiej

się postaraj, tam pisało: "Like i said before Envy is looking good recently and Mirage is a good map for them. They had some good results on it against top tier teams which is good. They beat fnatic on it around 2 weeks ago and won a match against VP on mirage.[/size]

Titan however seem to be not as good as Envy on this map[/size]"

­

Po pierwsze, to co napisaleś widzę pierwszy raz na oczy. Po drugie, zaczekaj... czy Titan czasem nie wygrali ??? Pozdrawiam :)
Opublikowano

Mecz: TSM vs Fnatic

Czas: 13.10.2015 godzina 23:00

Opis: Kolejny niesamowicie wyrównany mecz. TSM właśnie przed chwilą ledwo co poradziła sobie z drużyna G2. Fnatic natomiast w piękny sposób pokonała Titan'ów, natomiast przeciwko EnVy na mapie de_Train zagrali strasznie słabo. Jeżeli Fnatic się przyłoży to nie powinni mieć większego problemu z wygraną. Mimo wszystko polecam skip, wszyscy wiemy jak to z nimi jest.

Nie obstawiaj proszę cię. To było pewne, że fnatic w dupe dostanie

Opublikowano

Nie obstawiaj proszę cię. To było pewne, że fnatic w dupe dostanie

A czy ja napisałem, że wygrają? Mecz wcześniej na tej samej mapie przeciwko znacznie słabszej od siebie drużynie TSM ledwo co wygrała. Tak, TSM potrafi grać dusta, ale jeżeli twoim zdaniem mecz BO1 przeciwko takiej drużynie jak Fanatic, która gra strasznie w kratkę, jest meczem pewnym, to nie mamy o czym rozmawiać :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...