Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na 5 tygodni

Xanteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

??? za co ten ban?

kupilem sobie smurfa zaczalem grac rankedy, gralem je bardzo slabo, raz mnie kolega zaprosil do gry to raz zagralem normalnie (kolega gold4) no to otwieralem i tyralem przeciwnikow rowno :D, pozniej mi zaczelo dobierac goldy 4, to zaczalem grac jak totalne gowno, nie ze trollowalem tylko gralem jak jakis silver, nie kupowalem kevlara, defa, tylko kupowalem najdrozsza bron na ktora bylo mnie stac. Ban za overwatch, to tego jestem pewny, ale za co?

edit: zapomnialem dodac ze robilem bunnyhopa bardzo często, a wychodzilo mi to zajebiscie :D

Opublikowano

Griefing,powinienes perma za to wyłapać,wgl za griefing powinny byc permy,grac nie umiecie to wcale nie grajcie...

Gra się po to, aby się nauczyć, a co do tematu to griefing jest karany banem.

Opublikowano

''gralem jak jakis silver, nie kupowalem kevlara, defa, tylko kupowalem najdrozsza bron na ktora bylo mnie stac.''

Jakbym kogos takiego spotkał na OV też bym zglosił griefing,nie oszukujmy sie. Nawet najglupsze silvery sie tak nie zachowują,ktos to odwala cos takiego to odrazu wiadomo że griefing robi ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

ale tak jak pisze, nie trollowalem ani nic, tylko gralem poprostu bardzo slabo, od kiedy za slabe granie mozna dostac bana?

Kolejny dzieciak który nie potrafi wyjsc z orzełka więc trolluje sobie na goldach bo się chce pochwalić kolegom z podstawówki że zabił wszystkich z kosy, bierz się za książki

@topic

oczywiscie że griefing, szkoda że nie na zawsze, 1 dzieciaka mniej

Opublikowano

Odpowiem­ inaczej niż poprzednicy. 

Od aktualizacji, która była niedawno, drużyna przeciwna może reportować za griefing także Nas. 

Skoro trollowałeś (kupowałeś najdroższą broń, bez kevlara oraz grałeś słabo - perfidny troll) to wyrwałeś bana za griefing. 

Niestety. Takie życie. 

Opublikowano

Griefing,powinienes perma za to wyłapać,wgl za griefing powinny byc permy,grac nie umiecie to wcale nie grajcie...

tak, nie umiem grac, mam le, mialem lema, jestem totalnym gownem...

poprostu kupilem smurfa zeby grac z kolegami co maja mniejsze rangi, co maja goldy 2 i silvery grac na orzelki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...