Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne nieraz zdarza wam się nie zapłacić internetu więc nie możecie zagrać w metina ale ja mam na to sposób...:P

Nie wiem czy to działa wam więc sprawdzcie...

Nie mając zapłaconego internetu uruchamiamy bota EasyMetin2 wersje modyfikacji 1.6 by andrzejt17 (Nie sprawdzałem na innych wersjach)

Logujemy się do bota po czym pojawi się okno gry gdzie się logujemy na nasze konto właczacie postać i gracie (Jedna rzecz...Nie działa ItemShop) ale działają all haxy

Jak działa to plusik :P

Oczywiście plusik za modyfikacje bota dla andrzeja ...

Nie wiem czy wam to działa ale mi zawsze działało grałem tak cały tydzien :)

Nie wiem czy na forum jest jeszcze modyfikacja bota o numerku 1.6 ale jest napewno 2.2 więc możecie sprawdzić czy działa to na niej...

Jak nie będzie działać to niech modek usunie temat

Jeśli nie ten dział to prosze o przeniesienie

100% By me...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Powiedz mi, jak mozna grac w cos ONLINE nie majac internetu? Bez Internetu metin nie polaczy sie z baza wiec nawet nie wejdziesz do gry : )

31436.png
Opublikowano

Reklama dobra, thx xD Ale po włączeniu bota nie mając internetu już na początek masz errora bo bot łączy się ze swoim serwerkiem. Po 2 za nic nie zalogujesz się na serwer metina bo serwer nie odpowie nawet czy wpisane dane są prawdziwe itp. Coś takiego nie ma prawa działać :)

Pozdro.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Eh i po co mam niby grać offline równie dobrze mogę wejść na swój serwer i bić mobki do znudzenia...

ps: Serwer otwieram w sobotę i jeżeli by ktoś chciał zostać gm musi mi dać swoje preferencje (piszcie PW)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...