Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady dla zielonego

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Trouble in Terrorist Town

jest kilka serverów w języku polskim, gra polega na znalezieniu zdrajcy, w tym trybie są 3 role zdrajca, niewinny, detektyw.

Zadaniem detektywa jest znalezienie zdrajcy ( ułatwia mu to swój specjalny ekwipunek), niewinni muszą przeżyć, a zadaniem zdrajcy jest zabicie wszystkich niewinnych i detektywów ( też też ma swój arsenał który mu to ułatwia).

Opublikowano

Na początek powinieneś zapoznać się z trybem Sandbox (Polecam [PL]PolskiSandbox[PL] (Chamska Reklama Detected)) Ten Tryb jest swoistą Piaskownicą Robisz tam co ci się żywnie Podoba Oczywiście powinienes sprobowac kazdego trybu i wybrać swój.

0e7846ef7f.gif

Opublikowano

Polecam serwery:

Sandbox:

Orbiter

Trouble in Terrorist Town:

Game Union

StrefaGier

(NIE POLECAM!) Guanotanamo - dostałem bana bez powodu na zawsze.

Tutaj masz pełny poradnik do tego tryby: http://www.wykop.pl/wpis/4848613/kompletny-chyba-poradnik-trouble-in-terrorist-town/

Sam spędzam na tym trybie większość czasu. Mam 200 H w grze z czego 150 H na tym trybie ;)

uuP2xr7.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Znaczy ja sam gram na Gameunion spoko serwerownia :D tam mają TTT,DarkRP,HL2RP,JailBreakiPropHunt. A co do trybów to dla początkującego to Polecam TTT,DarkRP,JailBreak i PropHunt nie HL2RP ponieważ to trudny tryb :( (Znaczy sam nie ogarniam DarkRP ale są ludzie co kochają DarkRP) Ja sam chyba pierwsze grałem na PropHunt ale potem zmieniłem na TTT i tam zostałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...