Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje serwera na którym kiedyś grałem

krystianoo3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Ostatnimi czasy pop ponad rocznej przerwie postanowiłem powrócić do Metina. Przypomniał mi się serwer na którym grałem kiedyś i chciałem tam znów zagrać, lecz zapomniałem kompletnie nazwy. Serwer był Easy i jednym z najważniejszych dla mnie cech było to, że wszystkie potrzebne ulepszacze wypadały nam podczas otwierania skrzynek(nie pamiętam dokładnie jakich ale chyba to były Hex). Czy ktoś mógłby mi podać nazwę tego serwera, lub zaproponować inny, podobny serwer? Będę bardzo wdzięczny :)

@Edit
Już znalazłem, serwer nazywał się Eterial, ale już chyba jest martwy. czy ktoś poleci mi serwer podbny do niego? :)

VideoGameSigs4ec818f84eb45.png
Opublikowano

Hahah dobry joke ziomek :D szukałeś serwera, na którym grałeś rok temu :D po czym dotarła do Ciebie wiadomość, że padł od razu jak przestałeś grać. TO jest Polska tu serwery stawia się tylko po to by zarobić kasę i go zamknąć. Polecam obczaić prezentacje serwerów to sobie coś wybierzesz jak Ci podpasi. Czytaj komentarze  ludzi bo większość jest głównie do nabijania sakwy i szkoda czasu bo padnie za tydzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...