Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Dodatkowe Sloty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz zrobić tylko na 1 slot, quest też nie rozwiąże tego problemu, nie ma możliwości z tego co wiem by bez zmian w source była możliwość zrobienia tego, musiałbyś przerobić te dwa sloty by miały taki sam type jak te podstawowe co moim zdaniem jest bez sensu i lepszym wyjściem by było wykorzystanie je do innych celów lub ich całkowitego usunięcia jeżeli nie masz z nimi co zrobić. Moim małym nic nie znaczącym drugim zdaniem byłoby lepiej gdybyś wywalił buty wiatru i do zwykłych butów dodał większą szybkość ruchu, przynajmniej ten slot będzie wolny.

To co kolega napisał na górze pozwala ci zrobić to by na tych górnych były butki itp jednak jest tak że możesz zrobić to w jedną stronę czyli może być na górze jednak na dole już ich nie założysz. Dodam do tego to że te sloty są zbugowane i na nich nie płynie czas przedmiotów co pozwoliłoby na nieskończoną eksploatacje PD, PPK itp.

Opublikowano

wywalił buty wiatru

Buty wiatru to pierscien jezyka tak jakby ;)

Dodam do tego to że te sloty są zbugowane i na nich nie płynie czas przedmiotów co pozwoliłoby na nieskończoną eksploatacje PD, PPK itp.

Grałem na serwerze gdzie to działało.

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Buty wiatru to pierscien jezyka tak jakby ;)

Grałem na serwerze gdzie to działało.

Bo te serwery sobie to odbugowały w source jest to pobugowane i trzeba sobie to naprawić.

Opublikowano

Dlatego napisałem ten temat żeby dowiedzieć się jak to naprawić -,-

Niestety ale nikt ci tego nie zrobi za darmo, ludzie biorą za to hajsy gdzie jestem pewien że modyfikacja 2-4 linijek kodu i slot by działał wyśmienicie. Powiem ci tak, autorzy tej gry nie przewidzieli że ktoś będzie chciał użyć tych slotów na przedmioty z czasem i zrobili je na przedmioty stałe, to że czas nie leci to nie bug tylko planowane sloty na pierścienie które gracze mogli by craftować i bonować. Wyszło jak wyszło i nie użyli tego.

Opublikowano

type 33 ustaw sobie na item który ma się tam zakładać

Właśnie miałem to napisać np. ustaw sobie type 33 na buty wiatru i coś co nie płynie z czasem.

a PD i rękawice niech zakłada na dół :)

Tadam ludzie którzy biorą za to hajsy nie ogarnęli, że jest obejście choć są osoby które chcą mieć prawilnie to zrobione dlatego płacą albo po prostu mają takie umiejętności w C++ że sami sobie z tym poradzą.

cooltext1_wrhasrw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...