Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]NOWE KONTA STEAM Z CS:GO

SUAdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MistrzObiadu 

W tytule masz że sprzedaje nowe KONTA steam a nie KLUCZE - dlaczego miałby Cię typ z forum oszukać ? zrób screeny transakcji, zmień maila oraz hasło - a jak napisze do supportu to wyślesz im dowody i po sprawie.. :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Czy ja wiem czy śmierdzi... nikt jeszcze się nie zgłosił, że został oszukany także nie można tak osądzać bez powodu. A tak btw. "Przestępstwo cardingu w kodeksie karnym jest ujmowane jako przestępstwo oszustwa (art. 286 Kodeksu karnego) i grozi za nie kara pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat." wątpię żeby parę złotych było warte pół roku.

Opublikowano

Czy ja wiem czy śmierdzi... nikt jeszcze się nie zgłosił, że został oszukany także nie można tak osądzać bez powodu. A tak btw. "Przestępstwo cardingu w kodeksie karnym jest ujmowane jako przestępstwo oszustwa (art. 286 Kodeksu karnego) i grozi za nie kara pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat." wątpię żeby parę złotych było warte pół roku.

Nikt nie zgłosił, że został oszukany po procedura chargebacku trochę trwa, a jestem prawie pewny, że ten CS to są gifty kupione za wycardowany hajs. Bo żeby kupić za to skiny musiałby czekać miesiąc aż odblokuje mu się market.

Opublikowano

@MistrzObiadu 

W tytule masz że sprzedaje nowe KONTA steam a nie KLUCZE - dlaczego miałby Cię typ z forum oszukać ? zrób screeny transakcji, zmień maila oraz hasło - a jak napisze do supportu to wyślesz im dowody i po sprawie.. :D

masz też napiasne że LOGIN NA ŻYCZENIE czyli zaklada konto z danym loginem i aktywuje klucz cs go - handel kontami jest zabroniony wiec za wyslanie rozmowy to co najwyzej bana dostane

Przecież to z daleka śmierdzi cardingiem. :P

@Casper mozesz wyjasnic co to znaczy?

BTW. Dla mnie to też logiczne nie jest ze akurat ktos sprzedaje KONTA a nie klucze - i to po taniosci tak naprawde.

Opublikowano

Chodzi o to że manipuluje się osobą tak aby podała numer PSC przed otrzymaniem np. konta a następnie sprzedawca znika. Z uczciwymi handlarzami nie ma tego problemu aczkolwiek zdarzają się różni ludzie.

Opublikowano

Chodzi o to że manipuluje się osobą tak aby podała numer PSC przed otrzymaniem np. konta a następnie sprzedawca znika. Z uczciwymi handlarzami nie ma tego problemu aczkolwiek zdarzają się różni ludzie.

a to ja podziekuje za kupno  xD

Opublikowano

Przecież nikt nie mówi, że on jest oszustem, wiele osób sprzedaje w ten sposób konta chociaż ta oferta jest dość oryginalna.

Opublikowano

Przecież nikt nie mówi, że on jest oszustem, wiele osób sprzedaje w ten sposób konta chociaż ta oferta jest dość oryginalna.

Skoro sprzedaje konta z mozliwoscia wybrania wlasnego loginu, a nie chce sprzedac klucza aktywujacego, to haczyk jakis w tym na pewno jest.

Opublikowano

A tak dokładniej to płacenie kradzionymi kartami płatniczymi, a nie jakimś PSC. :D

Przecież PSC też jest kartą płatniczą...
Opublikowano

@harcok66

@Casper

@1361622928-U485574.pngMistrzObiadu

@rafikol123

Sora panowie, nie było mnie. Carding na gry, a pozniej sprzedawanie ich? Bzdura, chyba totalny dysmózg by robił coś takiego xD

Nie mam keyi, mogę ewentualnie zamiast konta podeslac gifty. A jeśli chodzi o PSC to tak - 90% ludzi to oszusci niestety. Skarg nie ma tu zadnych, a ten Twoj 'chargeback' trwa już w takim razie trochę długo. Pozdrawiam

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

ref

za niedługo startuje z allegro:)

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak aktywności od miesiąca.
Archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Temat na nowo otwarty! :)

Już za niedługo możliwość allegro, aktualnie ogłoszenie widnieje również na olx. Zapraszam do kupna!

7ltRHSP.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ref

7ltRHSP.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak aktywności od miesiąca, archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...