Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL - jak dropić, rozdawać staty i inne

PradawnyMiś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, otóż mam ochotę wrócić do globala :)

na serwer Negros (Dużo osób tam gra, ostatnio ch 2  ch 1 były-BUSY)

Mam plan zagrać na początku Wojem bodziakiem żeby trochę podropić i zarobić.

Zrobię jeszcze buffke :D

I mam te pytania

1.Jak fajnie skutecznie zarobić na początek np na jakiegoś fms+8/9 (Odrazu mówię że nie chcę wydawać kasy w is, jedynie może kupie sobie pd)

2.Jak rozdawać staty w bodziaka i mentala.

3.Czy warto robić misje.

4.Czy warto robić te misje z polowaniem?

Mój skype:Filasz13

Jeżeli ktoś by chciał powiedzieć mi nieco więcej  :)

Opublikowano

Tez dzis zaczalem grac na Negrosie, szczerze - duzo osob gra? Na chunjo m1 i m2 ch1 jest puste :D Na fmsa najlpeiej zarobic jak grasz bodym i nawalasz metiny, co do statow to technik jest duzo, na bodym mozesz leciec full sila potem witalnosc jak jestes odwazny. Misje warto robic, ale oczywiscie nie wszystkie biolog to podstawa 

Opublikowano

Hejka, otóż mam ochotę wrócić do globala :)

na serwer Negros (Dużo osób tam gra, ostatnio ch 2  ch 1 były-BUSY)

Mam plan zagrać na początku Wojem bodziakiem żeby trochę podropić i zarobić.

Zrobię jeszcze buffke :D

I mam te pytania

1.Jak fajnie skutecznie zarobić na początek np na jakiegoś fms+8/9 (Odrazu mówię że nie chcę wydawać kasy w is, jedynie może kupie sobie pd)

3.Czy warto robić misje.

Mój skype:Filasz13

Jeżeli ktoś by chciał powiedzieć mi nieco więcej   :)

Jedno pytanie, grałeś w ogóle kiedyś w metin2? a dokładnie na naszym globalu? Bo po tym temacie stwierdzam, że nie -_- Graj WP bo śmiem twierdzić, że nie masz za dużego doświadczeniu w sprawie metina jeśli pytasz nawet o : "2.Jak rozdawać staty w bodziaka i mentala." o reszcie nie wspominam. Każde z tych pytań wystarczy wpisać w google i Boom odpowiedzi jest tysiące bo metin ma ponad 7 lat u nas.

Opublikowano

3.Czy warto robić misje.

1. Medale lub zrób podstawowe eq na min. +6 i bij metki w M1 ewentualnie idź na Besty do doliiny.
2. 2 siła 1 wit.
3.  Od biologa i fabularne (Uriel)
4. Nigdy ich nie robiłem bo  według mnie nie warto ;p

image.png

Opublikowano

Tez dzis zaczalem grac na Negrosie, szczerze - duzo osob gra? Na chunjo m1 i m2 ch1 jest puste :D Na fmsa najlpeiej zarobic jak grasz bodym i nawalasz metiny, co do statow to technik jest duzo, na bodym mozesz leciec full sila potem witalnosc jak jestes odwazny. Misje warto robic, ale oczywiscie nie wszystkie biolog to podstawa 

Na negrosie w jinno gra masa osób całe ch 1 w jinno jest maasaa sklepów.

Opublikowano

Na negrosie w jinno gra masa osób całe ch 1 w jinno jest maasaa sklepów.

W porównaniu do Etolina, gdzie masz 3 stałych bywalców na dzień, gralem dziś od 13:00 do 15:00, w M1 (shinsoo) pusto, a na wołaju 3 typków (oczywiście spamowali ciągle tym samym). Ale na Etolinie masz taniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...