Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Crash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Uzywam Eb od dzisiaj I mam taki problem ze po okolo 5 10 minutach gry Zcina mi lola i niedasie nic zrobic musze resetowac pc 

Wie ktos jak to rozwiazac ?

Opublikowano

Znowu jest coś zjebane w sdk i w core.dll. Trzeba czekać aż Hellsing to naprawi.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Czy wiadomo kiedy program będzie działał poprawnie?

Nie, ale pracuja nad tym

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Witam Uzywam Eb od dzisiaj I mam taki problem ze po okolo 5 10 minutach gry Zcina mi lola i niedasie nic zrobic musze resetowac pc 

Wie ktos jak to rozwiazac ?

Słaby moment trafiłeś, bo akurat coś popsuli :P

Dzisiaj na stronie eb widziałem jak jakiś typo odpowiadający za PL support pisał, że trwają prace nad tym.

giphy.gif

Opublikowano

EloBuddy.SDK: 

• 10/13/2015:
    • Fix: Some more crashes have been fixed
    • Fix: Kalista auto attack speed with Orbwalker, now attacks way faster (this time for real)
    • Change: EntityManager has now different return types and properties, if you addon does not compile, please tell the author about it!

• naprawili?;p
Opublikowano

EloBuddy.SDK:

• 10/13/2015:
    • Fix: Some more crashes have been fixed
    • Fix: Kalista auto attack speed with Orbwalker, now attacks way faster (this time for real)
    • Change: EntityManager has now different return types and properties, if you addon does not compile, please tell the author about it!
  • naprawili?;p

Fix: All of the crashes have been hotfixed (if you are a developer, please don't use BuffInstance.Caster for now as it causes crashes!)\

Jezeli skrypt nie uzywa BuffInstance.Caster to gra nie bedzie crashowac.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...