Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuwanie kanału

KEKEKE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam VPS z zainstalowanym serwerem TS3. Dziś ktoś z konkurencji przyszedł i założył kanał i po kliknięciu na niego rozłącza z serwerem. Jak usunąć taki kanał? Nic nie mogę zrobić.

Opublikowano

Witam. Mam VPS z zainstalowanym serwerem TS3. Dziś ktoś z konkurencji przyszedł i założył kanał i po kliknięciu na niego rozłącza z serwerem. Jak usunąć taki kanał? Nic nie mogę zrobić.

Przez YATQA próbowałeś? 

Opublikowano

Przez YATQA próbowałeś? 

Kanał zniknął, ale nadal pozostaje pytanie jak ktoś to zrobił. Po kliknięciu na ten kanał automatycznie wyrzucało z serwera. Jest przed tym jakiś fix czy coś? Bo jeżeli sytuacja się powtórzy to znów będę w kropce.

Opublikowano

Kanał zniknął, ale nadal pozostaje pytanie jak ktoś to zrobił. Po kliknięciu na ten kanał automatycznie wyrzucało z serwera. Jest przed tym jakiś fix czy coś? Bo jeżeli sytuacja się powtórzy to znów będę w kropce.

Jaką masz wersje serwera i clienta? 

Opublikowano

Wersja clienta: 3.0.18.1 wersja serwera: 3.0.7.2

Jeszcze jedno. Jak przez YATQA mógłbym usunąć dany kanał?

Starą wersje servera masz. Łączysz się z yatqa, wybierasz swój server potem users potem LPM na kanał który chcesz usunąć potem na ten sam PPM i klikasz Delete :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...