Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Redakcja Pogaduszek

Gość Blame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Ostatnio pojawiają się redakcje Anime, Filmów itp. Dlaczego nie utworzymy jednej redakcji pogaduszek? Dany dział miałby swój prefix w stylu:

[Anime] Sezon III Sword Art Online rozpoczęty

[Filmy i seriale] Moda na sukces wraca do Telewizji Polskiej

[Muzyka] Taylor Swift wydała płytę

Co wy na to?

Opublikowano

Nie, najgorszy pomysł na redakcje z możliwych... O czym mielibyście pisać?

Hejka!

Z tej strony redakcja pogaduszek i dzisiaj mamy dla was artykuł dotyczący robienia pizzy na głębokim oleju. Czy uważacie, że ten pomysł jest dobry?

:((:pls:

Opublikowano

­Jak dla mnie zbędne, na co komu taka redakcja? Prawda jest taka że redakcja nie ma już co robić a co to jak nawali się tego jeszcze więcej.

Jestem na NIE

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Codziennie dowiaduję się nowych, ciekawych rzeczy ze świata gier typu Minecraft czy Metin, a także mam najświeższe informacje o anime, komórkach, platformach gier i konsolach. Właściwie nie wiem nic na temat mody, muzyki i sportu, dlatego uważam, że redakcja ma rację bytu.

Jestem na tak.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

KONTYNUUJĘ SWOJĄ KRUCJATE PRZECIWKO ANIME

NIE bo będziecie łączyć niusy anime z normalnymi rzeczami i mi się to nie podoba. 

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Codziennie dowiaduję się nowych, ciekawych rzeczy ze świata gier typu Minecraft czy Metin, a także mam najświeższe informacje o anime, komórkach, platformach gier i konsolach. Właściwie nie wiem nic na temat mody, muzyki i sportu, dlatego uważam, że redakcja ma rację bytu.

Jestem na tak.

Od muzyki to masz mnóstwo stron plotkarskich, od sportu tak samo coś się znajdzie, od mody masz Top Model w TV. Tak naprawdę gdyby powstała taka redakcja to większość artykułów byłaby żywcem wzięta z innych stron, więc po co coś takiego? Jakby coś takiego zostało wprowadzono to MPC zamieniłoby się w forum plotkarskie, a nie o grach. 

Opublikowano

Zanim weszłam do tego tematu, myślałam, że to troll - redakcja pogaduszek... :D

Jestem na nie, trochę przesada. Obecne redakcje są w kiepskiej kondycji, nie ma sensu robić kolejnych.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Od muzyki to masz mnóstwo stron plotkarskich, od sportu tak samo coś się znajdzie, od mody masz Top Model w TV. Tak naprawdę gdyby powstała taka redakcja to większość artykułów byłaby żywcem wzięta z innych stron, więc po co coś takiego? Jakby coś takiego zostało wprowadzono to MPC zamieniłoby się w forum plotkarskie, a nie o grach. 

przecież on trolluje :PP 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...