Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo duże spadki FPS CS 1.6

kub2k9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od bodajże 2 dni, w 1.6 strasznie spadają mi fps, np. gdy na serwerze jest z 6-8 osób i np. stoją w jednej grupie to fps'y potrafią spaść z 100 do 20-30, dawniej takiego problemu nie było zdarzało się że fps'y spadły maksymalnie 10 klatek ale nie 70.

Możę jest to wina jakiejś komendy?

PS. Gdy np. jest duża odległość na mapie np na zwykłym de_dust (np. na środku) fps'y spadają do 10-15 klatek na sekunde...

Proszę o POMOC ! :(

Opublikowano

Spróbuj może na czystych configu zagrać (usuń/przenieś stary na pulpit) i sprawdź czy pomogło. Możesz sprawdzić spójność plików gry poprzez steam albo iść na łatwiznę i go zreinstalować :p. Jak to wina configu to zarzuć nim tutaj

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Spróbuj może na czystych configu zagrać (usuń/przenieś stary na pulpit) i sprawdź czy pomogło. Możesz sprawdzić spójność plików gry poprzez steam albo iść na łatwiznę i go zreinstalować :p. Jak to wina configu to zarzuć nim tutaj

miałem to samo 2x  chodzi tu o config. Jak nie pomoże to nie wiem xD

http://wklej.to/JnlEb

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...