Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana poziomu trudności na Faceit

KBraszka47

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Dawniej poziom wyboru dotyczył Dota 2, ale też od tego się odchodzi. Graj mm'y a nie bierz się za faceita, ponieważ tam może Ci każdego dobrać i będziesz dalej miał problemy.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Dlatego przestałem grać fecity poziom gówna... A na premium szkoda kasy bo esea oczywiście o niebo lepsza <3 Graj mm tam masz swoje rangi :)

Opublikowano

Dlatego przestałem grać fecity poziom gówna... A na premium szkoda kasy bo esea oczywiście o niebo lepsza <3 Graj mm tam masz swoje rangi :)

Jak wbijesz odpowiedni poziom to wtedy będziesz grał z ludźmi na twoim poziomie.

Opublikowano

najpierw wbij lem+ a potem graj ;P miałem osoby które miały goldy/silvery i przez nie głównie przegraliśmy.

Opublikowano

Przy zakładaniu konta na faceit i dodawania steam'a dobierasz swój poziom gry i ponoć ma to jakiś wpływ na dobór graczy. Ale z doświadczenia wiem, że jednak tak nie jest. Nic na to nie poradzisz musisz się podskillować.

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...