Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

P90 dyskusja

BoomCreeperBoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim nerfie ? Pierwsze słyszę, chyba że chodzi Ci o to czy chcielibyśmy nerfa. Jeśli tak, to powiem że nerf nie jest potrzebny bo ta bron nie jest jakaś wybitna, chyba że jesteś silverem i płaczesz o to bo nie umiesz gościa zabić co gra tą bronią. Każda bron ma jakieś swoje wady i zalety, tutaj to duży magazynek i dobra na eco, ale już vs m4/ak to ma małe szanse, szczególnie na dalsze dystanse.

Opublikowano

Jakim nerfie ? Pierwsze słyszę, chyba że chodzi Ci o to czy chcielibyśmy nerfa. Jeśli tak, to powiem że nerf nie jest potrzebny bo ta bron nie jest jakaś wybitna, chyba że jesteś silverem i płaczesz o to bo nie umiesz gościa zabić co gra tą bronią. Każda bron ma jakieś swoje wady i zalety, tutaj to duży magazynek i dobra na eco, ale już vs m4/ak to ma małe szanse, szczególnie na dalsze dystanse.

Niee! Powiem ci że jestem skrzyżowanym kalachem i zagralem z lemem lemem więc trafiły sie wyższe rangi u przeciwnika(4 szeryfy + le). Ugralismy 14-16 przegrana, ale nie o to chodzi, caly ich team bez wyjątku używał tylko i wyłącznie p90 przez całą gre.

Tak to temat tylko do dyskusji

graphic.png
Opublikowano

Niee! Powiem ci że jestem skrzyżowanym kalachem i zagralem z lemem lemem więc trafiły sie wyższe rangi u przeciwnika(4 szeryfy + le). Ugralismy 14-16 przegrana, ale nie o to chodzi, caly ich team bez wyjątku używał tylko i wyłącznie p90 przez całą gre.

Jakbyście umieli grać to ez przy only p90 w enemy.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Broń jest w grze, więc można tym grać. Nie rozumiem potrzeby tego tematu.

­

­

Opublikowano

Hmm mam DMG :D I gram P90 odkąd zjebali M4

Kocham jak ktoś na czacie płacze że grasz tą bronią <3

graphic.png

PS. Nie ma co płakać o to że ktoś gra p90 a nie ak/m4, bo każdy dla dla siebie :D 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Eee tam powinna być ranga 2 p90, a nie 2 kałachy :D. Ranga niższa od Silvera :D. Bądź co bądź P90 jest dobrą bronią, tylko, że inni mają cię za silverka jak tym grasz.

Opublikowano

P90 jest łatwe jeszcze do zabicia. Gorsze według mnie jest scar/gsg1, trochę przesadzone obrażenia, ale też da się ugrać na to bez problemu jak i na p90. Sam też często gram scarem (głównie jak nie mam co robić z hajsem) czy tam p90 (po wygranej pistoletówwce głównie) a jestem w globalu. Jak grasz z p90 uważają Cie za silvera?  Na największych turniejach używają p90 i to też są silvery ?

Opublikowano

Ogólnie podczas swojej przygody z cs:go: gold 3 - LE spotkałem może w 5 meczach osoby grające p50. Nie jest ona tak OP, lepsza jest mp7 czy  tam mp9, nie pamiętam :D

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

broń op, a to, że jakieś orły grają tym to normalne, bo na tych rangach same gówna grają.

Zawsze kupuję ją po wygranej pistoletówce, niezależnie od strony, w ct jest dobra na eco rush przeciwnika, w tt jest pewniejsza niż inne smg. 

­

Opublikowano

broń op, a to, że jakieś orły grają tym to normalne, bo na tych rangach same gówna grają.

Zawsze kupuję ją po wygranej pistoletówce, niezależnie od strony, w ct jest dobra na eco rush przeciwnika, w tt jest pewniejsza niż inne smg. 

Nie no spoko ranga orzeł już prawie supreme i global ale i tak nazwę to gównem. Śmieszne troche. P90 broń jak to broń przydaje się w różnych sytuacjach. Nie mam nic przeciwko grania tą bronią ale jak ktoś gra nią cały mecz i ma wiecej szczęscia niż skilla to mnie w*****a i potrafię wysypać na niego gnój

Opublikowano

Nie no spoko ranga orzeł już prawie supreme i global ale i tak nazwę to gównem. Śmieszne troche. P90 broń jak to broń przydaje się w różnych sytuacjach. Nie mam nic przeciwko grania tą bronią ale jak ktoś gra nią cały mecz i ma wiecej szczęscia niż skilla to mnie w*****a i potrafię wysypać na niego gnój

No ta, te rangi są teraz gównami, ale nie mieć jakiegoś lema czy smfc to wstyd teraz.

­

Opublikowano

Ale na LE grają same gunwa, to prawda.

p90 idealna bron jak nie umie sie strzelać, mnie osobiscie nie denerwuje oile caly team nie kupuje tego co rundę.

Opublikowano

Ale na LE grają same gunwa, to prawda.

p90 idealna bron jak nie umie sie strzelać, mnie osobiscie nie denerwuje oile caly team nie kupuje tego co rundę.

Teraz w każdej randze są gówna :D Często wdać jak jakiś ziomek boostuje swoich koleżków grając z nimi, dodatkowo jeszcze te fale banów i większość ma wyższą rangę niż powinno.

Legenda
Opublikowano

Broń jak każda inna, cechuje ją duża ilość amunicji, która w walkach na blisko daje ogromny plus, ale co z tego jeżeli nie zrobisz rywala z zaskoczenia to Twoje szanse są marne bo dostaniesz po pysku z ak/m4? Na globalach widzę tą broń i master faceit, ale nikomu ona nie przeszkadza jest to broń sytuacyjna dobra dla lurkerów, którym ta broń najczęściej się przydaje. Nigdy nie zobaczysz entry fragera z tą bronią, ponieważ jest mierna.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Jakby m4 też zabijało jednym strzałem to by problemu nie było bo c***a zrobi p90 takiego ak <3 <3

Opublikowano

P90 zazwyczaj w każdej grze jest OP i to samo AK47 czy M4A1. Zamiast narzekać na nubskość tej broni może warto zauważyć, że w pewnym sensie jest to legenda jak DE?

Z resztą nie wiem o co wam chodzi z P90. Tym trzeba trochę ammo wypruć nim się kogoś zabije, a taki AK47 to kilka pestek lub głowa i po sprawie.­

pyhvh7E.png

Opublikowano

P90 to jest broń jak każda inna. Większość płacze bo ich zabijają z tej broni i lecą wyzwiska "p90 noob" autonoob" itp.

Broń jest dla człowieka. Nie ważne jaka. 

Opublikowano

Wróciłem ostatnio do mm'ów, LE-LEM-SUPREME P90 masters, dzięki 64TK możesz possać gałe z broni takich jak M4/ak. Większość headów na serwerach valve to czysty 'przypadek'. Najlepsze tak czy siak są akcje z AWP, celujesz za gościem i zabijesz. Poziomu nie ma, graczy nie ma, a serwery.. Magia.

Zauważyłem że przeważnie po 3 rundach jeśli nikogo nie zabijesz na ECO ew. przejebiesz clutcha, to team flejmi oraz już pisze GG na chacie. Ale to tylko takie moje spostrzeżenie.

graphic.png
Opublikowano

Panowie nie piszcie bzdur że jeżeli nie zabije gracza z p90 to jestem noobem, albo że to bron jak każda inna.

Na bliskie dystanse ta broń jest za bardzo OP, powinni ograniczyć prędkość strzelania albo zwolnić posiadacza owej broni(co jest trochę nierealistyczne). Jak na longu(okolica drzwi) wybiegnie na cb koleś prefajerem z p90, to raz że cie otaguje i nie spierdolisz to jeszcze ci załatwi mniejsza celność, czyli bron którą silver jest wstanie zabić globala, jeśli wybiegnie w odpowiednim momencie.

No ale fakt że na bliskie dystanse, bo przyznam że podczas turnieju zapomiałem że trzeba grać na daleko przeciwko tej maszynce

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...