Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

reklama - pytanie, propozycje

SUAdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, na szybko wytłumacze o co mi chodzi.

Od czerwca zajmowałem się sprzedażą CD-KEY'ów do CS:GO na Allegro.

Coś sprzedałem, ale z tego co widzę na Ebayu jest o wiele większy popyt na takie rzeczy.

Mam już i tam wszystko wystawione - i mam pytanie.

Na allegro reklamy nie potrzebowałem - szybcy polscy kontrahenci, kup teraz, przelew, kase mam - oni keya.

Z początkiem mogę mieć ciężko bo na samej górze są ludzie którzy mają nawet 1000(!) sprzedanych sztuk - zanim ktoś moją ofertę zauważy minie trochę czasu. Dodam ze od konkurencji mam grę o 20zł taniej.

Gdzie mogę reklamować moją aukcję?

Nie prosze o reklamy forum, bo nie o masowy spam tu chodzi. Ale na jakiej stronie moga się zainteresować? Cena jest dosyć atrakcyjna bo 20-25zł za key, więc każdy kto tylko potrzebuje zapewne kupi od razu.

Chodzi mi o strony zagraniczne jak i polskie.

Ktoś kto wymieni jakieś naprawdę sensowne propozycje dostanie limity, te mniej atrakcyjne - troszke plusików.

Dziękuję i pozdrawiam! :)

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

­Zawsze możesz dodać ofertę do giełdy na MPC, dodatkowo jeżeli zależy Ci na czasie, jak i ten czas masz, możesz na różnych jackpot'owych stronach wysyłać linki, ew. pisać, że sprzedasz.

Tak ludzie się reklamują. Ci, którzy mają dużo (+) już nie muszą, bo ich oferty i tak są atrakcyjne i je widać.

@Edit

tak, chodzi mi o jackpoty cs:go

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

@Upss

to co napisałaś w ostatnim zdaniu to w 100% prawda i jak w ciągu jednej aukcji(trwala niestety 7 dni, nie wiedzialem ze takie branie bedzie) mialem 20 ofert, bywalo ze dniowki przebijaly ludzi ktorzy naprawde ciężko pracowali. Dzięki @Upssss czekam na więcej propozycji :)

PS; mówisz o jackpotach cs:go?

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Opublikowano

a może skontaktuj się ze ludźmi, którzy prowadzą serwery 

zaproponujesz im coś za reklamę

sam na forach serwerów widziałem reklamy sklepów z kluczami 

ps @SUAdi daj mi na pw link do aukcji, bo mnie zainteresowałeś

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

@Calme

na ebayu zainteresowanie znikome, tak więc, przenoszę się na własną stronę.

nie mam pojęcia więc może mi ktoś wytłumacze czy mozna reklamowac strone(NIE FORUM) na ktorej są gry do kupienia? ;)

7ltRHSP.png

Opublikowano

Hmm a może na jakiś dużych stronach z betami się reklamuj, teraz jest hype w koło cs także powinno to jakoś iść 

Rzuć linkiem na PW kuzynowi ukradli konto i płakał że na allegro drogo bo 40 zł :D To może kupi 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Póki co bezpośredni kontakt, strona jest w budowie :) żeby nie śmierdziało handlem, prosze o propozycje dot. reklamy.

ciekawe propo nagrodze ;)

7ltRHSP.png

Opublikowano

Najpopularniejszym obecnie sposobem reklamy są social media. Próbuj Twittera, Facebooka, Instagramów i innych tego typu podobnych, które nie ograniczają się do grona znajomych, a trafiają na jakąś główną stronę. A nuż ktoś Cię wyhaczy. Ewentualnie zawsze możesz też spróbować bardzo niegrzecznych spambotów i rozsyłać je na losowe maile z bazy (inis.pl przykładowo). Powodzenia :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

ref

7ltRHSP.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...