Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Waszym zdaniem jest najlepszy hosting ?

13371337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie według mnie dobrym, czy tam najlepszym hostingiem jest Pukawka.pl ze względu na to, że hosting sam w sobie jest dobry, posiada dobre maszyny, cena odpowiednia do proponowanego hostingu oraz są dobre oferty slotowe + oczywiście pomocny i szybki Support.

Opublikowano

Minusem pukawki jest to, że mają maszyny SDC i po małym ddosie wyłączają serwery żeby mieć pole do manewru ale i tak jest to jeden z najlepszych hostingów.

1. Pukawka

2. Enderchest - Przy dużych ilościach graczy lagi są lagi

3. Craftserve/Fiberhost

Opublikowano

Ja również uważam, że pukawka jest najlepszym hostingiem serwerów minecraft w Polsce. Posiadają oni wiele ofert, więc na pewno któraś przypadnie Ci do gustu, poza tym ceny są dość niskie w porównaniu do jakości usług. Panel jest przejrzysty co jest kolejnym plusem, a na ich facebooku czasem umieszczane są kody rabatowe na serwery. Innym wyborem jest craftserve. Podobnie jak pukawka oferuje serwery "bez limitów", a przy płatności PSC nie jest pobierana prowizja. Minusem tego hostingu jest to, że nie można podpiąć własnego sklepu z przedmiotami do serwera.

Opublikowano

EnderChest.PL - Zarąbisty AntyDDoS(Streserki nic nie zdziałają), działają od 2012, szybki support w większości przypadkow)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Według mnie najlepszą ofertę na rynku ma firma Cal.pl Korzystam z ich usług drugi rok z rzędu bez najmniejszych problemów, obsługa pomaga we wszystkim. 

Opublikowano

Kup sobie VPS KVM na lvlup.pro albo na OVH, nie będziesz żałował ;) dobre serwery a nie te nielimitowane pakiety które są limitowane :P

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

EnderChest.PL - Zarąbisty AntyDDoS(Streserki nic nie zdziałają), działają od 2012, szybki support w większości przypadkow)

Znam osobę która pociągła swoim serwerem setki innych (Atak DDoS)...

Polecam Pukawka.pl

+ Itemshop

+ Szybki Support

+ Częste kody rabatowe

+ Możliwość testowania

+ Ładny i funkcjonalny panel

+ Cena/Jakość również na plus

Opublikowano

Polecam Pukawkę ;)
+ Dobre maszyny

+ Dobry stosunek ceny z jakością

+ Dobry panel

Dodatkowo mogę polecić craftserve.pl, mają praktycznie podobne cechy co powyżej, jednak mają nieco droższe serwery + panel się trochę tnie.

Jeśli chcesz serwer na kilka dni, polecam enderchest.pl, tani, dobry do pogrania ze znajomymi ;)  Jeśli chcesz serwer na nieco dłuższy okres, na większą ilość graczy, to bierz serwer na pukawce lub craftserve ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

­Enderchest.pl Jest naprawdę spoko 0 laggów, a sam mam postawiony serwer na nim

+ łatwa obsługa

+ panel na stronie internetowej

+ tanio

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Aktualnie według mnie dobrym, czy tam najlepszym hostingiem jest Pukawka.pl ze względu na to, że hosting sam w sobie jest dobry, posiada dobre maszyny, cena odpowiednia do proponowanego hostingu oraz są dobre oferty slotowe + oczywiście pomocny i szybki Support.

Szanowny Moderatorze dzialu Minecraft,

Z całą sympatią (jaką pana darze), nie moge sie zgodzic ze wciskaniem takiego kitu. Pukawka, nie jest "mega,pro,elo,epickim" hostingiem... Umówmy sie maszyny ze sprint... Taki Homer pusci atak ddos i wszystkie serwery leżą i płaczą (a niezadowolenie rośnie).

Wszyscy pamietamy ten historyczny dzien w lipcu [*].

Oczywiście to pana opinia, ja jej nie zmienie, z takimi poglądami zycze powodzenia. Skomentować to moge tylko 1 krótkim zdaniem "W dupie byłes, g****o widzałeś".

Pozdrawiam

Maciej Starost.

­Enderchest.pl Jest naprawdę spoko 0 laggów, a sam mam postawiony serwer na nim

+ łatwa obsługa

+ panel na stronie internetowej

+ tanio

Tsa...

Gowno prawda...

Lepiej inwestowac w VPSy! Ziomeczki Come On! Hostingi #OnlySrajkraft mialy prawo bytu w 2013! Teraz kupujemy VPSy (od byle kogo, ja polecam lvlup) i stawiamy na nich wszystko:

Ts3

Mc

CS

MusicBot(y)

Come On!

Obudzcie sie! Nie finansujcie tego gowna #OnlySrajkraft!! Typki sobie kupuja 2 dedyki i przychody z nich mają po 800 zl :*

VPSy to przyszlosc VPSy to nadzieja.

Czyli do pytania Jaki najlepszy host: LVLUP, OVH, MintsHost, MineServ.eu.

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Zależy do sieci/serwera mc i ts polecam VPS z ovh a jak tylko serwer enderchest/fiberhost

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...