Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do CS

Prezes242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Mam zamiar kupić sobię myszkę do CS:GO do 100zł (Mogę dołożyć troszkę więcej jeśli warto). Jakie myszki polecacie i dlaczego? Póki co zastanawiam się nad Razer Abyssus OEM, oraz trzema myszkami z A4tech bloody czyli V8m, T6 Winner i V3. Czy któraś z tych będzie najlepsza z tej półki cenowej? Jeśli nie to podajcie jakieś inne. ;)

Opublikowano

Wszystkie bloody tracery i inne gówna odpadają. Jedyne sensowne myszki 100-150zł to: CMStorm Alcor - dobry sensor ma przyciski po bokach, Logitech g100s - zwykła myszka z dobrym sensorem, SS Kinzu v3 - dobry sensor ale gorszy od alcora i bez przycisków

Opublikowano

Jak szukasz myszki do 150 zł, to polecam jedynie (kinzu v3 lub abyssus)

Jeśli poniżej 100 zł, to jedynym słusznym wyborem jest któraś z myszek A4 Techa (Najlepiej krytykować, nie mając nawet podobnego produktu :D)

Tyle ode mnie, odradzam wydawać aż 150 zł na cm strom alcora :P

Opublikowano

A do 100zł znajdę lepszę myszkę niż A4tech (np. t6 winner na Avago)? Mogę trochę dołożyć ale dokładać 60 zł za alcora to trochę dużo. Gdybym miał taki budżet to kupił był np. Rivala...

Opublikowano

Powiez mi dlaczego wszyscy, łącznie z tobą są tak uprzedzeni do a4techów?

Myszki a4tech są po prostu słabe nie chodzi o uprzedzenie.

Wystarczy porównać komfort gry na a4techu a prawdziwej myszy gamingowej 

A do 100zł znajdę lepszę myszkę niż A4tech (np. t6 winner na Avago)? Mogę trochę dołożyć ale dokładać 60 zł za alcora to trochę dużo. Gdybym miał taki budżet to kupił był np. Rivala...

Logitech G100s...
Opublikowano

Powiez mi dlaczego wszyscy, łącznie z tobą są tak uprzedzeni do a4techów?

Bo mają c*****e sensory :) Miałem bloody każdy szybki ruch/obrót myszka robi kółeczka :)

Opublikowano

W tej cenie to raczej nie jest pełnowartościowy abyssus.

Jest to chyba stara wersja tej myszki. Film z unboxingiem u Tivolta ma jakieś 4 lata.

Bo mają c*****e sensory :) Miałem bloody każdy szybki ruch/obrót myszka robi kółeczka :)

Niektóre bloody tak jak np. T6 Winner mają Avago więc dlatego też nie rozumiem czemu wszyscy mówią że są złe.

Opublikowano

Jest to chyba stara wersja tej myszki. Film z unboxingiem u Tivolta ma jakieś 4 lata.

Niektóre bloody tak jak np. T6 Winner mają Avago więc dlatego też nie rozumiem czemu wszyscy mówią że są złe.

90% myszek ma avago, chodzi o model i kalibracje a nie o firmę.

Opublikowano

To c*****y egzemplarz ci się trafił bo ja na mojej v7m gram już ponad pół roku i na low sensie przy gwałtownych ruchach ani razu nie odczułem żeby sensor się gubił.

@ top bloody v7 / logitech g100s

Opublikowano

Blazing A9 ma A3050, nie jakieś kwadratowe, niedokładne pixelarty w myszkach typu Bloody V7, które nie umywają się do sensora Avago. Ten sam sensor znajdziesz w Kinzu V3, a mysz jest droższa o jakieś dobre 70zł, więc nie rozumiem twoich argumentów.

Pierwsza Kana nie jest zbyt dobrą myszką, również ma pixelarta sprzed kupna tej firmy przez avago. 

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Roccat Lua, jedyny minus jest taki, że jest mała. Ale to jest kwestia przyzwyczajenia, sam trochę na niej grałem, a moja dłoń nie należy do tych mniejszych. ;)

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...